Παναιτωλικός: Προς «τέλος» με τον Ζοάο Πέδρο

Γιώργος Ντυμένος
Παναιτωλικός: Προς «τέλος» με τον Ζοάο Πέδρο

bet365

Ο Πορτογάλος επιθετικός ζήτησε να διαφοροποιηθούν οι αρχικοί όροι της συμφωνίας του με τα «καναρίνια» και η υπόθεσή του οδηγείται σε «ναυάγιο».

Μία μεταγραφή θεωρείται «τελειωμένη» μόνο όταν πέσουν οι υπογραφές, κάτι που φαίνεται πως θα «επιβεβαιωθεί» και στην περίπτωση του Ζοάο Πέδρο που έδειχνε μια ανάσα από τον Παναιτωλικό.

Οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει σε όλα, ενώ τα «καναρίνια» έχουν δώσει τα χέρια και με την Πάσος Φερέιρα που ανήκει ο Πορτογάλος φορ, κάτι που σήμαινε πως μετά το ματς της περασμένης εβδομάδας με την Μποαβίστα θα έρχονταν στην Ελλάδα. Ομως ο 24χρονος επιθετικός ζήτησε να αλλάξουν οι όροι του deal και τις τελευταίες ημέρες υπήρξε νέος κύκλος επαφών. Από το Αγρίνιο δεν το δέχθηκαν και έτσι όλα δείχνουν πως η υπόθεσή του δεν θα προχωρήσει.

Αλλωστε οι Βέργος, Καρέλης (με αλφαβητική σειρά) βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ και ο Ντάγκο που άμεσα θα ανακοινωθεί μπορεί να παίξει «9άρι», εάν και εφόσον χρειαστεί.

Σε τέτοιου είδους ζητήματα τα πάντα μπορεί να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή, όμως με γνώμονα α υπάρχοντα δεδομένα ο Ζοάο Πέδρο δεν αναμένεται να γίνει κάτοικος Ελλάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα