Ολυμπιακός: Παίρνει και Αμπντουλαγιέ Νταμπό (vids)

Newsroom
Ολυμπιακός: Παίρνει και Αμπντουλαγιέ Νταμπό (vids)

bet365

Άμεσες κινήσεις του Ολυμπιακού γι' ακόμα μια μεταγραφή, με τον Αμπντουλαγιέ Νταμπό της Ναντ να έχει κλείσει στους Πειραιώτες! Στις 16.45 αναμένεται η άφιξή του στην Ελλάδα.

Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν το... σαφάρι στο μεταγραφικό «παζάρι» για τα ταλέντα που αναζητούν και ως τέτοιος φαίνεται ότι έχει κλείσει και ο 20χρονος μέσος της Ναντ, Αμπντουλαγιέ Νταμπό.

Η συμφωνία είναι για 4 χρόνια και ο παίκτης αναμένεται στην Ελλάδα σήμερα στις 16:45 (θα υπογράψει ως ελεύθερος ενώ θα προβλέπεται ποσοστό μεταπώλησης).

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής της Ναντ στη Γαλλία, πέρασε ένα μικρό διάστημα ως δανεικός στη Γιουβέντους, ενώ το συμβόλαιο που τον δεσμεύει με τον σύλλογο από την οποία έχει ξεκινήσει την καριέρα του, ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Η μετακίνηση του ποδοσφαιριστή αναμένεται να ολοκληρωθεί στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο κι όχι το καλοκαίρι ως ελεύθερη μεταγραφή, με την Ναντ να εξασφαλίζει ένα ποσό από τους Πειραιώτες.

Ο Νταμπό αγωνίζεται ως 8άρι, 10άρι, αλλά μπορεί να παίξει και στις πλευρές ως εξτρέμ. Φέτος έχει συμπληρώσει 14 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Championnat National 2.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα