ΑΕΚ: Πρόβλημα με Σιμόες ενόψει Βόλου

ΑΕΚ: Πρόβλημα με Σιμόες ενόψει Βόλου

Newsroom
ΑΕΚ: Πρόβλημα με Σιμόες ενόψει Βόλου

bet365

Πρόβλημα με τον Αντρέ Σιμόες ενόψει της αναμέτρησης με τον Βόλο προέκυψε στην ΑΕΚ, καθώς ο Πορτογάλος μέσος γυμνάστηκε ατομικά λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό τετρακέφαλο και θα υποβληθεί σε εξετάσεις. Σε πιο εντατικό ρυθμό προπονήθηκε ο Παναγιώτης Τσιντώτας.

Η ΑΕΚ ανεβάζει στροφές στην προετοιμασία της για το παιχνίδι απέναντι στον Βόλο (30/1, 17:15, COSMOTE SPORT 1HD, Live Gazzetta) για την 20η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Στην προπόνηση της Παρασκευής (29/01) ο Παναγιώτης Τσιντώτας προπονήθηκε σε πιο εντατικό ρυθμό και όλα δείχνουν πως θα είναι έτοιμος στο κυριακάτικο ματς. Από την άλλη πρόβλημα προέκυψε με τον Αντρέ Σιμόες, ο οποίος γυμνάστηκε ατομικά λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό τετρακέφαλο και θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Από εκεί και πέρα οι Ζίγκα Λάτσι και Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισαν τα ειδικά προγράμματα που ακολουθούν. Οι υπόλοιποι παίκτες, πλην των διεθνών Ανσαριφάρντ, Χατζισαφί και Μοχαμάντι, γυμνάστηκαν κανονικά. Οι «κιτρινόμαυροι» ανανέωσαν το ραντεβού τους για το Σάββατο (29/01, 17:00) στα Σπάτα.

Σημειώνεται ότι στο ΟΑΚΑ έχει ξεκινήσει από τα ξημερώματα της Παρασκευής (28/01) η επιχείρηση εκχιονισμού προκειμένου το γήπεδο να είναι έτοιμο για τον αγώνα της Κυριακής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα