«Περιζήτητος στην Τουρκία ο Σιμόες»

«Περιζήτητος στην Τουρκία ο Σιμόες»

Newsroom
«Περιζήτητος στην Τουρκία ο Σιμόες»

bet365

Το ενδιαφέρον αρκετών τουρκικών ομάδων φαίνεται ότι έχει προσελκύσει ο Αντρέ Σιμόες.

Το συμβόλαιο του Αντρέ Σιμόες με την ΑΕΚ ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια κίνηση για πρόταση ανανέωσής του.

Πριν από μερικές ημέρες στη Σαουδική Αραβία ανέφεραν ότι η Αλ Φάιχα έχει στο στόχαστρο της τον 32χρονο μέσο της ΑΕΚ. Αυτή τη φορά δημοσίευμα από την Πορτογαλία και συγκεκριμένα από την «Α Βοla» αποκαλύπτει ότι ο Αντρέ Σιμόες έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον τουρκικών ομάδων και συγκεκριμένα των Γκεζτεπέ, Αντάλιασπορ και Χατάισπορ, με την τελευταία να έχει ένα μικρό προβάδισμα όσον αφορά την απόκτηση του.

«Το μέλλον του Αντρέ Σιμόες, Πορτογάλου παίκτη της ΑΕΚ, μπορεί να περάσει από την Τουρκία. Ο μέσος, που τελειώνει το συμβόλαιό του, βρίσκεται στην ατζέντα των Γκεζτεπέ, Αντάλιασπορ και Χατάισπορ. Η τελευταία έχει ένα μικρό πλεονέκτημα για την απόκτηση του», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα των Πορτογάλων.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα