ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Κεκλεισμένων των θυρών η Τούμπα για το ντέρμπι

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Κεκλεισμένων των θυρών η Τούμπα για το ντέρμπι

Newsroom
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Κεκλεισμένων των θυρών η Τούμπα για το ντέρμπι

bet365

Χωρίς φιλάθλους θα διεξαχθεί την Κυριακή (30/01, 19:30) το ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού στην Τούμπα, καθώς οι «ασπρόμαυροι» αποφάσισαν να μην κάνουν χρήση του 10 τοις εκατό και των 1000 θεατών.

Οπως στα παιχνίδια με ΟΦΗ και ΑΕΚ, έτσι και κόντρα στον Ολυμπιακό για την 20η αγωνιστική της Super League Interwetten, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιμένει στην ίδια θέση και συγκεκριμένα δεν θα μπει σε διαδικασία να προβεί σε διαχωρισμούς.

Ετσι, το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (30/01, 19:30) θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών στο γήπεδο της Τούμπας, ώστε ο «Δικέφαλος του Βορρά» να μην μπει σε διαδικασία να προβεί σε διαχωρισμούς των φιλάθλων της ομάδας, εξαιτίας του γεγονότος ότι υπάρχει ακόμα ο περιορισμός του ανώτατου αριθμού 1.000 ατόμων στις εξέδρες λόγω του κορονοϊού.

Υπενθυμίζεται ότι ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, έκανε γνωστό πως το ζήτημα της αύξησης του ποσοστού στα γήπεδα θα επανεξεταστεί την άλλη εβδομάδα, με τους αγώνες κι αυτό το Σαββατοκύριακο να διεξάγονται με μάξιμουμ 1.000 θεατές.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα