Ολυμπιακός: Οι Αγκιμπού Καμαρά, Κανέ, Ροντρίγκες και Ονιεκούρου δίνουν έξτρα λύσεις στον Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Οι Αγκιμπού Καμαρά, Κανέ, Ροντρίγκες και Ονιεκούρου δίνουν έξτρα λύσεις στον Μαρτίνς

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Οι Αγκιμπού Καμαρά, Κανέ, Ροντρίγκες και Ονιεκούρου δίνουν έξτρα λύσεις στον Μαρτίνς

bet365

Σε μία περίοδο όπου ο Ολυμπιακός δεν είναι στα καλύτερά του χρειάζεται κάθε δυνατή βοήθεια στο ρόστερ του και οι επιστροφές παικτών όπως οι Αγκιμπού Καμαρά και Κανέ παίζουν ρόλο.

Κανέ λοιπόν ο 4ος για αυτήν τη μεταγραφική περίοδο για τον Ολυμπιακό που πιθανώς να έχει και άλλη προσθήκη ή άλλες προσθήκες (ήδη έχουν αποκτηθεί οι Μανωλάς και Φαντινγκά και γύρισε από δανεισμό ο Λοβέρα). Γιατί όμως τώρα;

Αυτό που προκύπτει για τον Ολυμπιακό σε σχέση με τον Κανέ είναι πως απουσίες παικτών όπως οι Κούντε και Μπουχαλάκης (ο Κρητικός χαφ τώρα κάνει προσπάθεια να επανέλθει από τον τραυματισμό του ενώ ο Κούντε είναι στο Κόπα Άφρικα και συνεχίζει στον θεσμό) αλλά και η πτωτική πορεία παικτών όπως ο Μαντί Καμαρά καθιστά σχεδόν επιτακτική την ενίσχυση του άξονα. Ο Κανέ είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει στη θέση Νο6 και στη θέση Νο8. Άρα μπορεί να δώσει έξτρα λύσεις.

Φυσικά και η επιστροφή ειδικά του Αγκιμπού Καμαρά αλλά η επάνοδος του Ονιεκούρου, όπως και αυτή του Γκάρι Ροντρίγκες, θα δώσουν επιπρόσθετες λύσεις στον Πέδρο Μαρτίνς σε ένα διάστημα που ο Ολυμπιακός δεν είναι τόσο καλά αγωνιστικά, οπότε χρειάζεται κάθε δυνατή βοήθεια. Και επίσης το πρόγραμμα δεν θα είναι εύκολο συν ότι οι Πειραιώτες έχουν πια... χρωστούμενα ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ο Κανέ είχε αποκτηθεί ως γνωστόν από το περασμένο καλοκαίρι για να μείνει ως δανεικός στη Νέφτσι αλλά με την προοπτική να γυρίσει στον Ρέντη και να πάρει τις ευκαιρίες του. Το come back πάντως του Αγκιμπού Καμαρά, που ήταν καθοριστικός στο προηγούμενο διάστημα για τους Ερυθρόλευκους, είναι μία ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα