Ατρόμητος: Ανακοίνωσε τον Ροτάριου με δανεισμό και οψιόν αγοράς

Ατρόμητος: Ανακοίνωσε τον Ροτάριου με δανεισμό και οψιόν αγοράς

Newsroom
Ατρόμητος: Ανακοίνωσε τον Ροτάριου με δανεισμό και οψιόν αγοράς

bet365

Παίκτης του Ατρόμητου και επίσημα είναι ο 26χρονος Ρουμάνος εξτρέμ που αποκτήθηκε από τη Λουντογκόρετς με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς το καλοκαίρι.

Μία ανάσα από την απόκτηση του Ντορίν Ροτάριου βρισκόταν ο Ατρόμητος καθώς οι επαφές με τη Λουντογκόρετς ήταν σε πολύ προχωρημένο επίπεδο.

Η συμφωνία είναι γεγονός με τον Ατρόμητο να ανακοινώνει τον 26χρονο Ρουμάνο εξτρέμ με τη μορφή δανεισμού ως το τέλος της σεζόν, ενώ στη συμφωνία περιλαμβάνεται και ρήτρα αγοράς του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Ροτάριου τη φετινή σεζόν είχε 11 συμμετοχές με τη Λουντογκόρετς με ένα γκολ και μία ασίστ, ενώ είναι δέκα φορές διεθνής με την Εθνική Ρουμανίας, μετρώντας και ένα γκολ.

Στην ανακοίνωσή του ο Ατρόμητος αναφέρει:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ρουμάνο διεθνή, Ντορίν Ροτάριου με τη μορφή δανεισμού από τη Λουντογκόρετς, με τη συμφωνία να περιλαμβάνει και ρήτρα αγοράς εν όψει του προσεχούς καλοκαιριού.
Ο Ντορίν Ροτάριου είναι 26 ετών (29/7/1995), αριστεροπόδαρος και αγωνίζεται κυρίως ως εξτρέμ, αλλά έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και πίσω από τον επιθετικό. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Τιμισοάρα από την οποία τον απέκτησε σε ηλικία 17 ετών η Ντιναμό Βουκουρεστίου, με την οποία πραγματοποίησε το ντεμπούτο του την ίδια χρονιά.

Τον Ιανουάριο του 2017 τον απέκτησε η Κλαμπ Μπριζ, με τον Ροτάριου να μπαίνει στις 10 ακριβότερες πωλήσεις του ρουμανικού συλλόγου και στη συνέχεια ακολούθησαν οι δανεισμοί σε Μουσκρόν και Άλκμααρ. Τον Φεβρουάριο του 2019 παραχωρήθηκε με μεταγραφή στην Αστάνα, με την οποία είχε συνολικά σε 63 συμμετοχές από 12γκολ και 14 ασίστ, ενώ το τελευταίο εξάμηνο αγωνίστηκε στη Λουντογκόρετς, παίζοντας και στον προκριματικό γύρο του Champions League κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Ροτάριου που είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας του, αποτελεί μέλος της εθνικής Ρουμανίας έχοντας συνολικά 10 συμμετοχές, ένα γκολ και τέσσερις ασίστ.

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο νέος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, που πήρε το νούμερο «95», μίλησε στο atromitosfc.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό το νέο βήμα και για την ακρίβεια είμαι πολύ αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά. Πρόκειται για μία πολύ οργανωμένη ομάδα και το κατάλαβα τόσο από τις συζητήσεις που είχαμε το τελευταίο διάστημα, αλλά και από αυτά που έμαθα ο ίδιος.

Ξέρω ότι η ομάδα είναι σε μια δύσκολη θέση, αλλά γνωρίζω κιόλας ότι δεν είναι αυτή που της αρμόζει, αφού υπάρχει ποιότητα και σίγουρα μπορούμε να τα πάμε πολύ καλύτερα μέχρι το τέλος της σεζόν και να πετύχουμε τον στόχο μας, που είναι να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα.

Αυτό θα συμβεί με τη σκληρή δουλειά, αλλά και με τη βοήθεια των οπαδών μας, που ανυπομονώ να τους δω από κοντά και να παίξω μπροστά τους. Πάντα με ενθουσιάζει να παίζω μπροστά σε οπαδούς που στηρίζουν την ομάδα τους και αυτό περιμένω να συμβεί και τώρα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα