Τσόλακ: «Γύρισα πίσω στο παλιό μου σπίτι» (vid)

Τσόλακ: «Γύρισα πίσω στο παλιό μου σπίτι» (vid)

Τσόλακ: «Γύρισα πίσω στο παλιό μου σπίτι» (vid)

bet365

O Αντόνιο Τσόλακ βάζει από μόνος του τέλος στα όποια μεταγραφικά σενάρια και δηλώνει έτοιμος να αρπάξει τη δεύτερη ευκαιρία που του δίνεται στον ΠΑΟΚ.

Ο Κροάτης φορ, μετά από έναν επιτυχημένο δανεισμό στη Μάλμε, επέστρεψε στην Τούμπα αποφασισμένος να αποδείξει μέσα στο γήπεδο ποιος είναι και τι μπορεί να κάνει με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ο Αντόνιο Τσόλακ μιλώντας στην κάμερα του PAOK TV έκανε λόγο για έναν ΠΑΟΚ με πολλές αλλαγές, στάθηκε στην καλή συνεργασία που έχει μέχρι τώρα με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και αναφέρθηκε στους νέους στόχους που έχει με τους «ασπρόμαυρους».

Πιο αναλυτικά είπε:

Για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα. Το ξεκίνημα με εμένα και τον ΠΑΟΚ δεν ήταν τόσο εύκολο, έτσι πήγα στην Μάλμε, όπου είχα μια επιτυχημένη σεζόν. Τώρα είμαι και πάλι εδώ, δυνατός, βλέπω τα πράγματα θετικά. Θα έλεγα ότι γύρισα πίσω στο παλιό μου σπίτι».

Για το τι άλλαξε στον χρόνο που έλειψε και πόσο διαφορετικός έχει επιστρέψει στην ομάδα: «Νομίζω πως ως άνθρωπος δεν θα αλλάξω ποτέ. Είμαι ο ίδιος παίκτης και ο ίδιος άνθρωπος. Όταν κάποιος μου δίνει χώρο και εμπιστοσύνη, μπορώ να δείξω την ποιότητα μου. Δεν έχασα ποτέ την ικανότητα μου στο να σκοράρω, δεν σταμάτησα ποτέ να τρέχω και να παλεύω, να είμαι ο παίκτης που ήμουν. Τώρα νομίζω πως επέστρεψα στο ίδιο περιβάλλον, αλλά με διαφορετικούς ανθρώπους. Υπάρχουν αρκετές αλλαγές στον ΠΑΟΚ».

Για τις διαφορές που βρήκε στον ΠΑΟΚ μετά την επιστροφή του: «Υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες και με καλωσόρισαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι πολύ καλό αυτό. Βρήκα μια πολύ καλή ομάδα, ένα δυνατό σύνολο. Γνώρισα και τον καινούργιο προπονητή. Έχω ακούσει πολλά καλά γι' αυτόν, τώρα δουλεύω μαζί του για λίγο και βλέπω πως αρέσει ο ένας στον άλλον. Είναι σημαντικό αυτό, τόσο για μένα, όσο και για την ομάδα. Μου έδωσε ήδη τα πρώτα λεπτά και ελπίζω πως όλα θα είναι καλά στο μέλλον».

Εδώ μπορείτε να δείτε όλη τη συνέντευξη του Κροάτη φορ μέσα από το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ.

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα