ΠΑΟΚ: Εγκλωβισμένος επί ώρες στο «Ελ. Βενιζέλος» ο Φιλίπε Σοάρες

ΠΑΟΚ: Εγκλωβισμένος επί ώρες στο «Ελ. Βενιζέλος» ο Φιλίπε Σοάρες

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Εγκλωβισμένος επί ώρες στο «Ελ. Βενιζέλος» ο Φιλίπε Σοάρες

bet365

O Φιλίπε Σοάρες ευελπιστεί πως θα μπορέσει σήμερα (25/1) να ταξιδέψει αεροπορικώς από την Αθήνα για τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

Αξέχαστο θα μείνει το πρώτο 24ωρο του Φιλίπε Σοάρες στην Ελλάδα. Η κακοκαιρία «Ελπίδα» μετέτρεψε τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ σε περιπέτεια.

Ο 22χρονος Πορτογάλος θα θυμάται για πολλά χρόνια τα όσα έζησε στο δρόμο από την πατρίδα του για τη Θεσσαλονίκη ώστε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

Στο διαδίκτυο «κυκλοφορεί» μια φωτογραφία από το «Ελ. Βενιζέλος» που δείχνει τον Σοάρες και τον μάνατζερ του να προσπαθούν να περάσουν την ώρα τους χαζεύοντας στα κινητά τους, εγκλωβισμένοι στο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της χώρας.

«Πιο μεταγραφή αεροδρομίου πεθαίνεις…», όπως γράφτηκε χαρακτηριστικά…

Η περιπέτεια του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή ξεκίνησε με το… καλημέρα. Λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο που θα τον μετέφερε από τη Λισαβόνα στην Αθήνα, έμαθε πως η ανταπόκριση για Θεσσαλονίκη ματαιώθηκε, αλλά περίμενε να βρεθεί μια λύση, όχι να μείνει επί ώρες εγκλωβισμένος, όπως και πολλοί επιβάτες, σε μια καρέκλα στο «Ελ. Βενιζέλος».

Ο Σοάρες και ο μάνατζερ του έφτασαν λίγο μετά τις 18:00 στο αεροδρόμιο και έμειναν εγκλωβισμένοι στο αεροδρόμιο, καθώς δεν κατέστη δυνατόν, μέχρι αργά το βράδυ, να βρεθεί δωμάτιο στο ξενοδοχείο που βρίσκεται στο αεροδρόμιο, ενώ φυσικά με κλεισμένη την Αττική Οδό ήταν αδύνατη η μετακίνηση του σε κάποιο άλλο ξενοδοχείο.

Ο Πορτογάλος ευελπιστεί πως σήμερα (25/1) το πρωί θα επιτραπούν οι πτήσεις εσωτερικού και θα μπορέσει να απεγκλωβιστεί από το αεροδρόμιο της Αθήνας και θα ταξιδέψει για τη Θεσσαλονίκη.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα