Φαμπιάνο: «Είναι προφανές ότι είμαστε σε κακή στιγμή»

Φαμπιάνο: «Είναι προφανές ότι είμαστε σε κακή στιγμή»

Newsroom
Φαμπιάνο: «Είναι προφανές ότι είμαστε σε κακή στιγμή»

bet365

Ο Φαμπιάνο υποστήριξε ότι για την αδυναμία στο γκολ δεν φταίνε μόνο οι επιθετικοί και εκτίμησε ότι ο Άρης διανύει κακή περίοδο.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός είναι από τους λίγους που στέκεται στο ύψος των περιστάσεων και με δηλώσεις του στα κανάλια Novasports εκτίμησε ότι… «στο ποδόσφαιρο υπάρχουν καλές και κακές στιγμές και είναι προφανές ότι εμείς βρισκόμαστε σε κακή περίοδο. Πρέπει όμως να μείνουμε ενωμένοι και να μην χάσουμε την πίστη μας γιατί παραμένουμε μια ομάδα με ποιότητα. Έχουμε την ευθύνη της πρόκρισης στο Κύπελλο, είναι σημαντική στην καμπή που βρίσκεται η ομάδα».

Σε ερώτηση για το… μηδέν του Άρη στην επίθεση στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, ξεκαθάρισε ότι… «δεν είναι πρόβλημα ή ευθύνη μόνο των επιθετικών αλλά όλης της ομάδας. Πρέπει να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει, να βρούμε λύσεις και να βγάλουμε την ομάδα από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Είναι δική μας η ευθύνη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα