Μελίσσας: «Η πιο σημαντική φάση ήταν του πέναλτι»

Newsroom
Μελίσσας: «Η πιο σημαντική φάση ήταν του πέναλτι»

bet365

Ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού στάθηκε στη φάση του χαμένου πέναλτι του Νέιρα στον εκτός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ.

Ο γκολκίπερ Νίκος Μελίσσας μιλώντας στην COSMOTE TV είπε για:

Τη νίκη του Παναιτωλικού με τον ΟΦΗ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε να νικήσουμε. Θα μπορούσαμε να δεχτούμε και λιγότερα γκολ αλλά η νίκη είναι πολύ μεγάλη και χαίρομαι που βοήθησα με τη σειρά μου την ομάδα. Για τις δύο αποκρούσεις που έκανα, σίγουρα και οι δύο ήταν πολύ δύσκολες αλλά η πιο σημαντική φάση ήταν αυτή του πέναλτι γιατί είναι πάντα δύσκολο».

Τη συνέχεια: «Όπως και να το κάνουμε, η δουλειά της ομάδας είναι ομαδική και δεν είναι μόνο η δική μου δουλειά. Φέτος, ειδικά ο Παναιτωλικός είναι πάρα πολύ καλός και πετυχαίνει και ιστορικές νίκες και αυτό οφείλεται στην σκληρή δουλειά που κάνουμε από την αρχή της σεζόν, η ομάδα παίζει διαφορετικά σε σχέση με πέρυσι και το δείχνει μέχρι στιγμής η πορεία της».

Τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό: «Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για αυτό το παιχνίδι, με σκληρή προετοιμασία με στόχο να πάρουμε το καλύτερο δυνατό και γιατί όχι και την πρόκριση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα