Ολυμπιακός: Σε πρώτο πλάνο Τζολάκης και τριάδα στην άμυνα για τον ΠΑΣ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Σε πρώτο πλάνο Τζολάκης και τριάδα στην άμυνα για τον ΠΑΣ

bet365

Ο νεαρός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο για να είναι βασικός με τον ΠΑΣ Γιάννινα το απόγευμα της Κυριακής.

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης φέτος έχει πάρει κυρίως ματς στον Ολυμπιακό Β'. Παρόλα αυτά λογίζεται ως παίκτης της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού. Λόγω του προβλήματος του Βατσλίκ φαίνεται πως έχει τον πρώτο λόγο να είναι βασικός με τον ΠΑΣ σε σχέση με τον Κρίστινσον. Έτσι και αλλιώς οι δύο αυτοί γκολκίπερ είναι που διεκδικούν τη θέση του βασικού για το Ολυμπιακός - ΠΑΣ, ένα ματς όπου οι Πειραιώτες θέλουν να αποσπάσουν την πρώτη τους νίκη μέσα στο 2022.

Από εκεί και πέρα οι δοκιμές του Μαρτίνς έχουν επικεντρωθεί σε σχήμα με τρεις στα μετόπισθεν. Σε μία τέτοια περίσταση οι 11 με τον ΠΑΣ θα είναι με Τζολάκη τέρμα, κέντρο άμυνας με Μανωλά, Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Μπα και άκρα με Λαλά και Ρέαμπτσιουκ. Στο κέντρο οι Εμβιλά και Μαντί Καμαρά και για μπροστά τριάδα με Λόπες (ή τον Βαλμπουενά που ήταν ξανά στις δοκιμές των βασικών) Μασούρα και έναν εκ των Τικίνιο - Ελ Αραμπί. Θέση για τη βασική 11άδα διεκδικούν βέβαια και οι Βρουσάι, Καρμπόβνικ και Βαλμπουενά.

Θυμίζουμε την αποστολή του Μαρτίνς για τον ΠΑΣ Γιάννινα που έχει έξι παίκτες από τον Ολυμπιακό Β' (εκτός πλάνων είναι οι Βατσλίκ και Μπουχαλάκης): Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Μανωλάς, Ο. Μπα, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Ρέαμπτσιουκ, Καρμπόβνικ, Κίτσος, Σουρλής, Εμβιλά, Μ. Καμαρά, Ξενιτίδης, Φαντιγκά, Μασούρας, Λόπες, Λοβέρα, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Τικίνιο και Ελ Αραμπί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα