Ολυμπιακός: Προφυλάσσει Βατσλίκ ο Μαρτίνς

Newsroom
Ολυμπιακός: Προφυλάσσει Βατσλίκ ο Μαρτίνς

bet365

Προληπτικά εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα αναμένεται να είναι ο Τόμας Βατσλίκ μετά τον τραυματισμό που υπέστη στην προπόνηση της Παρασκευής (21/01).

Ο Τσέχος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Τόμας Βατσλίκ, τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Παρασκευής (21/01) σε μια σύγκρουση με τον αμυντικό της ομάδας Κώστα Μανωλά (που του κόστισε οκτώ ράμματα) και η συμμετοχή του στην αποστολή των Πειραιωτών για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Παρότι οι εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη ήταν καθαρές, ο προπονητής των Ερυθρόλευκων, Πέδρο Μαρτίνς, αναμένεται να προφυλάξει τον έμπειρο πορτιέρε, ώστε να είναι καθόλα έτοιμος για τις προσεχείς αναμετρήσεις της ομάδας.

Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει στην σημερινή (22/01) προπόνηση, όπου ο Πορτογάλος κόουτς θα βγάλει τα τελικά του συμπεράσματα και θα ανακοινώσει την αποστολή για το ματς με τους Ηπειρώτες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα