Ολυμπιακός: Αποστολή για ΠΑΣ χωρίς Βατσλίκ και Μπουχαλάκη

Ολυμπιακός: Αποστολή για ΠΑΣ χωρίς Βατσλίκ και Μπουχαλάκη

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Αποστολή για ΠΑΣ χωρίς Βατσλίκ και Μπουχαλάκη

bet365

Ο Τσέχος γκολκίπερ λόγω του τραυματισμού του τέθηκε οριστικά εκτός για το ματς του Ολυμπιακού την Κυριακή με τον ΠΑΣ.

Εκτός των πλάνων του Μαρτίνς είναι οι Βατσλίκ και Μπουχαλάκης ενώ στους εκλεκτούς μπήκαν οι Ξενιτίδης και Φαντινγκά καθώς και ο Κίτσος με τον Μπαγκαλιάνη. Η ενημέρωση του Ολυμπιακού:

Από 25 ποδοσφαιριστές απαρτίζεται η αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Με προπόνηση που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο Αθλητικό Κέντρο στον Ρέντη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (Κυριακή 19:30, Novasports prime).

Μετά το τέλος της προπόνησης ο κ. Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η αποστολή: Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Μανωλάς, Ο. Μπα, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Ρέαμπτσιουκ, Καρμπόβνικ, Κίτσος, Σουρλής, Εμβιλά, Μ. Καμαρά, Ξενιτίδης, Φαντιγκά, Μασούρας, Λόπες, Λοβέρα, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Τικίνιο και Ελ Αραμπί.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα