ΠΑΣ Γιάννινα: Καλύτερα ο Σούλης, με 2 γκολκίπερ στο Φάληρο

Newsroom
ΠΑΣ Γιάννινα: Καλύτερα ο Σούλης, με 2 γκολκίπερ στο Φάληρο

bet365

Ο 27χρονος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και αυτόματα τέθηκε στη διάθεση του Μεταξά για το αυριανό ματς με τον Ολυμπιακό.

Κάπως «καλύτερα» ήταν τα νέα για τον Ηρακλή Μεταξά από το ιατρικό δελτίο του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει του αυριανού (23/1) αγώνα με με τον Ολυμπιακό. Κυρίως για τη θέση «1», όπου ο Σούλης ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του, κάτι που σημαίνει πως ο «Αγιαξ της Ηπείρου» θα έχει 2 γκολκίπερ στο Φάληρο (είναι και ο νεαρός Αθανασίου).

Από εκεί και πέρα νοκ άουτ έχουν τεθεί, για διάφορους λόγους, οι Περέα, Λοντίγκιν, Ντομίνγκεθ, Σνάιντερ, Πίρσμαν, Γκαρντάφσκι (ξέχωρα από τους μακροχρόνια π.χ. Κόντε), ενώ ο μπακ Ποζνάνσκι είναι στην αποστολή και ενδέχεται να ντεμπουτάρει.

Αυτή αποτελείται από τους Σούλη, Αθανασίου, Παντελάκη, Κάργα, Εραμούσπε, Οικονομόπουλο, Ποζνάνσκι, Καραγιάννη, Σιόντη, Καραχάλιο, Ρίζο, Αλ. Τριάδη, Λιάσο, Στάνκο, Π. Τριάδη, Μπρένερ, Λώλη, Μίνα.

...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα