Άρης: Θέλει τον Πάπε Σέικ Ντιόπ

Άρης: Θέλει τον Πάπε Σέικ Ντιόπ

Newsroom
Άρης: Θέλει τον Πάπε Σέικ Ντιόπ

bet365

Ο Άρης βρίσκεται στο τελικό στάδιο των συζητήσεων με τη Λιόν για τον δανεισμό του 24χρονου Σενεγαλέζου, Πάπε Σέικ Ντιόπ, ο οποίος αγωνίζεται στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών χρονολογούνται εδώ και τουλάχιστον μία εβδομάδα και αποσκοπούν στον δανεισμό του Πάπε Σέικ Ντιόπ, ενός ποδοσφαιριστή ο οποίος παίζει στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Ο Σενεγαλέζος ποδοσφαιριστής φέτος δεν πήρε χρόνο συμμετοχής καθώς χρησιμοποιήθηκε μόλις σ’ ένα παιχνίδι, έπειτα από μια διετία δανεισμών στην Ντιζόν (22 αγώνες) και στη Θέλτα (19 αγώνες).

Ο 24χρονος ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στη Θέλτα καθώς ξεκίνησε στη δεύτερη ομάδα της για να ακολουθήσει η «προαγωγή» του στην πρώτη στη διετία 2015-17 για να ακολουθήσει η πώλησή του στη Λιόν έναντι 10 εκατομμυρίων ευρώ. Στη γαλλική ομάδα την πρώτη του σεζόν έγραψε 21 συμμετοχές (οι 5 μάλιστα στο Champions League) αλλά στη συνέχεια έμεινε εκτός πλάνων.

Ο Πάπε Σέικ αγωνίστηκε επίσης στις μικρές εθνικές ομάδες της Ισπανίας για να ακολουθήσει η απόφασή επιλογής της Σενεγάλης καθώς είναι μέλος της εθνικής Ανδρών.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα