Παναθηναϊκός: Ο Αθανασακόπουλος «λάμπει» στην δεύτερη ομάδα

Παναθηναϊκός: Ο Αθανασακόπουλος «λάμπει» στην δεύτερη ομάδα

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Ο Αθανασακόπουλος «λάμπει» στην δεύτερη ομάδα

bet365

Ο 20χρονος μέσος είναι μέχρι στιγμής ο ποδοσφαιριστής που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με την φανέλα της δεύτερης ομάδας του Παναθηναϊκού.

To πρότζεκτ των δεύτερων ομάδων βοηθά, μεταξύ άλλων, νεαρούς ποδοσφαιριστές να παίρνουν σημαντικό χρόνο συμμετοχής σε ένα δυνατό και ιδιαίτερο πρωτάθλημα, όπως αυτό της Super League 2 και τους δίνει την ευκαιρία να συνεχίζουν να αναπτύσσονται μέσα στο περιβάλλον και τον οργανισμό των συλλόγων που ανήκουν.

Ο Παναθηναϊκός Β' παρέχει αυτή την δυνατότητα σε αρκετούς νεαρούς παίκτες που βρίσκονται στον «προθάλαμο» της πρώτης ομάδας, ωστόσο, αυτός που κάνει την διαφορά μέχρι στιγμής είναι ένας παίκτης που τα τελευταία χρόνια έκανε προπονήσεις με την πρώτη ομάδα, είχε κάποιες συμμετοχές(6 πέρσι) και αυτό που είχε μεγαλύτερη ανάγκη ήταν τα παιχνίδια.

δχαζ

Ο λόγος για τον 20χρονο μέσο, Ανδρέα Αθανασακόπουλο. Ο αρχηγός της ομάδας του Χαβιέρ Βάθκεθ όχι μόνο δεν «ξενέρωσε» από το γεγονός πως το καλοκαίρι έκανε προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και στην συνέχεια «κατέβηκε» στην δεύτερη ομάδα, αλλά έδειξε την σωστή νοοτροπία ως όφειλε, αντιμετώπισε την κατάσταση όπως έπρεπε και έχει πιάσει την ευκαιρία από τα μαλλιά.

Μέχρι στιγμής σε εννιά συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής μετρά 4 γκολ και 2 ασίστ και είναι κατά γενική ομολογία εκείνος που ξεχωρίζει από το σύνολο, όπως και ο πορτιέρε Νικόλας Χριστογεώργος. Η αγωνιστική του εικόνα, προφανώς, και δεν περνά απαρατήρητη από το επιτελείο του Γιοβάνοβιτς ενώ το συμβόλαιό του που λήγει το προσεχές καλοκαίρι, πιθανότατα θα ανανεωθεί.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα