ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Βασίλη, όλοι σε θέλουν εδώ»

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Βασίλη, όλοι σε θέλουν εδώ»

Newsroom
ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Βασίλη, όλοι σε θέλουν εδώ»

bet365

Σε μία αξιέπαινη κίνηση προχώρησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς κάλεσε στο γήπεδο της Τούμπας τον νεαρό Βασίλη για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της αγαπημένης του ομάδας με την ΑΕΚ.

Ενας ιδιαίτερος καλεσμένος υπήρξε το βράδυ της Τετάρτης (19/01) στην Τούμπα για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ. Ο λόγος για τον Βασίλη, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες βρήκε το θάρρος να δημοσιοποιήσει την ιστορία εκφοβισμού του από συνομήλικους του

Μάλιστα, οι νεαροί που του επιτέθηκαν διαδικτυακά είχαν γράψει στον τοίχο του σπιτιού του ένα απαράδεκτο μήνυμα, το οποίο ανέφερε πως «Όλοι σε θέλουν νεκρό».

Από την πλευρά της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχώρησε σε μία αξιέπαινη κίνηση και κάλεσε στο γήπεδο της Τούμπας τον Βασίλη για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

«Ο αποψινός ιδιαίτερος καλεσμένος. Βασίλη, όλοι σε θέλουν εδώ», ανέφεραν στη δημοσίευσή τους οι «ασπρόμαυροι», στέλοντας παράλληλα και ένα μήνυμα «Να σταματήσει ο εκφοβισμός μέσω διαδικτύου».

βασιλης

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα