Επέστρεψαν όλοι στον Ατρόμητο

Επέστρεψαν όλοι στον Ατρόμητο

Newsroom
Επέστρεψαν όλοι στον Ατρόμητο

bet365

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε για τον Κόλμαν η προετοιμασία του Ατρομήτου εν όψει ΑΕΚ.

Στο ματς της ερχόμενης Κυριακής (23/1) με την ΑΕΚ στο Περιστέρι έχει αρχίσει να σκέφτεται ο Ατρόμητος. Οι «κυανόλευκοι» μετά το ρεπό της Δευτέρας έπιασαν δουλειά το πρωί της Τρίτης, με τον Κρις Κόλμαν να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, καθώς οι παίκτες που ταλαιπωρήθηκαν από τον κορονοϊό, έχουν αναρρώσει και ανεβάζουν σιγά σιγά ρυθμούς.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ατρόμητος: «Την προετοιμασία της για το ματς της 19ης αγωνιστικής στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου κόντρα στην ΑΕΚ άρχισε από σήμερα ουσιαστικά η ομάδα μας, μετά το χθεσινό ρεπό που είχε παραχωρήσει στους ποδοσφαιριστές του ο Κρις Κόλμαν.

Ο προπονητής μας είδε όλους τους παίκτες του να προπονούνται κανονικά, αρχίζοντας με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις εν όψει της αναμέτρησης της Κυριακής. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν αύριο με πρωινό πρόγραμμα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα