Κόλμαν: «Οι παίκτες μου υλοποίησαν το πλάνο μας»

Κόλμαν: «Οι παίκτες μου υλοποίησαν το πλάνο μας»

Newsroom
Κόλμαν: «Οι παίκτες μου υλοποίησαν το πλάνο μας»

bet365

Ο νέος κόουτς του Ατρόμητου ξεκίνησε τη δεύτερη εν Ελλάδι θητεία του με ισοπαλία στα Γιάννινα.

Με το 1-1 των «Ζωσιμάδων» ξεκίνησε η θητεία του Κόλμαν στον πάγκο του Ατρόμητου και ο Ουαλός κόουτς ρωτήθηκε μετά το παιχνίδι για την επιστροφή του στην Ελλάδα. Μετά από έντεκα χρόνια επανήλθα στο Ελληνικό πρωτάθλημα και βρήκα πράγματι το πάθος που υπάρχει στους αγώνες μεταξύ των ομάδων. Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την ομάδα μου διότι αυτά που είπαμε αυτή την εβδομάδα οι παίκτες μου τα έκαναν πράξη στο γήπεδο. Ήταν μια καλή εβδομάδα. Ήταν πολύ δύσκολο για εμάς ο αγώνας γιατί τα Γιάννενα είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, αλλά οι παίκτες μου έκαναν αυτό που έπρεπε να κάνουν. Είναι πολύ θετικό που υλοποίησαν το πλάνο που είχαμε σχεδιάσει γι’ αυτό το παιχνίδι», σχολίασε στη NOVA.

Για το αν τον αφήνει ικανοποιημένος ο βαθμός είπε πως «σίγουρα χρειαζόμαστε πολλούς βαθμούς αλλά είμαι ευχαριστημένος σήμερα για τον βαθμό που κερδίσαμε. Είμαι ικανοποιημένος διότι ενώ μας ισοφάρισε αμέσως ο αντίπαλος εμείς βγάλαμε αντίδραση και γι’ αυτό είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Η θέση του προπονητή μπορεί να είναι η καλύτερη αλλά και η χειρότερη θέση. Σίγουρα, μου έλειψε η δράση και το πάθος που δημιουργείται από το παιχνίδι».

Κλείνοντας σχολίασε ότι «το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι το επόμενο παιχνίδι και αυτό που θέλουμε είναι να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για να μπορούμε να παίρνουμε ότι καλύτερο μπορούμε από αυτό».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα