«Πάτησε» στη Θεσσαλονίκη ο Λουίς Πάλμα

«Πάτησε» στη Θεσσαλονίκη ο Λουίς Πάλμα

Newsroom
«Πάτησε» στη Θεσσαλονίκη ο Λουίς Πάλμα

bet365

Ο Λουίς Πάλμα έφτασε στη Θεσσαλονίκη για να επικυρωθεί η συμφωνία του με τον Άρη και να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών.

Το ταξίδι του 21χρονου winger από την Ονδούρα ξεκίνησε χθες (16/1) και ολοκληρώθηκε πριν από λίγο με την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» όπου συνάντησε εντελώς διαφορετικές καιρικές συνθήκες σε σχέση με την καλοκαιρία που επικρατεί στην πατρίδα του. O νεαρός ποδοσφαιριστής προβλέπεται να υποβληθεί αύριο (18/1) σε ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας του με τον Άρη. Οι «κίτρινοι» δεν έχουν δώσει λεπτομέρειες σχετικά με το ποσό που θα καταβάλλουν στην Ντεπορτίβο Βίντι, ενώ είναι συγκεχυμένες πληροφορίες που δημοσίευσαν τα media της Ονδούρας.

Η ουσία είναι ότι ο Άρης προχωρά στην απόκτηση του νεαρού επιθετικού (σ. σ. ψηφίστηκε ο καλύτερος νεαρός παίκτης της Ονδούρα στη φετινή σεζόν) εκτιμώντας ότι πρόκειται για ένα ταλέντο το οποίο εφόσον ωριμάσει θα μπορέσει να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα. Ο Πάλμα προβλέπεται επίσης να πάρει μέρος στην αυριανή (18/1) προπόνηση της ομάδας και να έχει την πρώτη γνωριμία του με τους νέους συμπαίκτες του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα