Παναθηναϊκός: Επέμβαση ο Μπεκ και συμφωνία σχετικά με την αποδέσμευσή του

Παναθηναϊκός: Επέμβαση ο Μπεκ και συμφωνία σχετικά με την αποδέσμευσή του

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Επέμβαση ο Μπεκ και συμφωνία σχετικά με την αποδέσμευσή του

bet365

Ο Δανός εξτρέμ του Παναθηναϊκού έκανε εγχείρηση στο Λονδίνο και επιστρέφει στην Αθήνα, έχοντας συμφωνήσει με το «τριφύλλι» να χαρίσει ένα μέρος από τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Ο Ούφε Μπεκ θα μείνει στην ιστορία του Παναθηναϊκού ως ένας ποδοσφαιριστής που ήρθε στην Ελλάδα, έκανε την... ζωή του για τρία χρόνια και αποχώρησε χωρίς να θυμάται κανείς το αγωνιστικό του προφίλ. Ο Δανός εξτρέμ που δεν υπολογίζεται εδώ και δύο χρόνια από τους «πράσινους», δεν κατάφερε όλο αυτό το διάστημα να βρει ομάδα, «έκατσε» στο συμβόλαιο του και το καλοκαίρι θα μείνει ελεύθερος.

Τις προηγούμενες ημέρες, ο Μπεκ, έκανε επέμβαση στο Λονδίνο και θα επιστρέψει στην Αθήνα για να κάνει κάποιες θεραπείες με το «πράσινο» ιατρικό επιτελείο.

Ο ποδοσφαιριστής, μάλιστα, ήρθε σε συμφωνία με την ΠΑΕ για να χαρίσει ένα σημαντικό κομμάτι από τον τελευταίο χρόνο της σύμβασής του, πριν αποχωρήσει οριστικά και κλείσει την παρουσία του στον σύλλογο.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα