Παίρνει τον Γερμανό μπακ Λουίς Ποζνάνσκι ο ΠΑΣ Γιάννινα

Γιώργος Ντυμένος
Παίρνει τον Γερμανό μπακ Λουίς Ποζνάνσκι ο ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Κοντά στην απόκτηση του 20χρονου Γερμανού αριστερού μπακ από τη δεύτερη ομάδα της Βέρντερ Βρέμης βρίσκεται ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας για τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος παίρνει τον Λουίς Ποζνάνσκι από τη δεύτερη ομάδα της Βέρντερ Βρέμης.

Ο 20χρονος Γερμανός με πολωνικές ρίζες αριστερός μπακ εκτός από τις μικρές ομάδες της Βέρντερ έχει περάσει και από την Κ17 και την Κ19 της Μπάγερν Μονάχου στο παρελθόν. Ο Ποζνάνσκι έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και ως κεντρικός αμυντικός, αν και η φυσική του θέση είναι στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Με τη δεύτερη ομάδα της Βέρντερ έχει συνολικά 13 εμφανίσεις, ενώ με την Κ17 της γερμανικής ομάδας έχει μετρήσει 34 συμμετοχές με τέσσερα γκολ και δύο ασίστ. Σε επίπεδο εθνικών ομάδων έχει αγωνιστεί με τη φανέλα των μικρών ομάδων της Εθνικής Γερμανίας μέχρι και την Κ18.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα