Ραντζέλοβιτς: «Θα ήθελα να μείνω στη Λεγκανές, αλλά αποφασίζει ο Ολυμπιακός»

Δημήτρης Σαμόλης
Ραντζέλοβιτς: «Θα ήθελα να μείνω στη Λεγκανές, αλλά αποφασίζει ο Ολυμπιακός»

bet365

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς υποστήριξε ότι θα ήθελε να μείνει και τη νέα σεζόν στη Λεγκανές, αλλά υποστήριξε πως τον πρώτο λόγο έχει ο Ολυμπιακός.

Συνέντευξη στην ισπανική εφημερίδα «AS» έδωσε ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς. Ο Σέρβος εξτρέμ που αγωνίζεται στη Λεγκανές ως δανεικός από τον Ολυμπιακό ρωτήθηκε αν επιθυμεί να συνεχίσει και τη νέα σεζόν στην ομάδα της Μαδρίτης και αφού απάντησε καταφατικά, επεσήμανε πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι αυτοί που αποφασίζουν.

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Σέρβου:

Θα ήθελες να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς σου η Λεγκανές;

«Έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, αλλά είμαι αφοσιωμένος στη Λεγκανές. Θέλω να παλέψω για τη Λεγκανές. Δεν ξέρω τί θα συμβεί. Η κατάσταση δεν είναι στα χέρια μου, δεν είναι δική μου η απόφαση».

Θα ήθελες να μείνεις ακόμα και στη δεύτερη κατηγορία με τη Λεγκανές;

«Φυσικά και ναι, γιατί όχι; Για όλα αυτά όμως τον λόγο έχει ο Ολυμπιακός, είναι σημαντικό κομμάτι όλων αυτών και δεν θέλω να φανώ ασεβής. Αλλά δεν θα με πείραζε γιατί ο σύλλογος είναι εξαιρετικός, ο κόσμος με αντιμετωπίζει υπέροχα, μου αρέσει η Ισπανία... Γιατί όχι;».

Προκαλεί εντύπωση που δεν έχεις πρόβλημα να παίξεις στη δεύτερη κατηγορία Ισπανίας, παρότι προέρχεσαι από μια σημαντική ομάδα στην Ευρώπη όπως είναι ο Ολυμπιακός.

«Ο Ολυμπιακός είναι πιθανότατα η πιο μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα, παίζει στο Champions League σχεδόν κάθε χρόνο. Η σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν δύσκολη για εμένα κι εγώ έπρεπε να πάω σε άλλη ομάδα για να παίξω. Όταν ήμουν μικρός ήθελα να παίξω στην Αγγλία ή στην Ισπανία. Όταν έλαβα την κλήση για τη Λεγκανές, δεν είχα αμφιβολία».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα