Ο Γκορτσίλας διαιτητής στο Βόλος – Απόλλων Σμύρνης

Newsroom
Ο Γκορτσίλας διαιτητής στο Βόλος – Απόλλων Σμύρνης

bet365

Την Τετάρτη 19/1 θα διεξαχθεί ο εξ' αναβολής αγώνας της 15ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Βόλο και τον Απόλλωνα Σμύρνης, με τον Ευστάθιο Γκορτσίλα να είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης.

Τον διαιτητή που θα διευθύνει την αναμέτρηση του Βόλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης που είχε αναβληθεί και θα διεξαχθεί την Τετάρτη στις 15:00 για την 15η αγωνιστική, όρισε η σχετική επιτροπή της ΕΠΟ. Αυτός θα είναι ο Ευστάθιος Γκορτσίλας με βοηθούς τους Νικολαΐδη και Στάικο.

Αναλυτικά οι διαιτητές του συγκεκριμένου αγώνα έχουν ως εξής: Διαιτητής: Ευστάθιος Γκορτσίλας (Μακεδονίας), βοηθοί Κωνσταντίνος Νικολαΐδης (Μακεδονίας), Κωνσταντίνος Στάικος (Λάρισας), 4ος Κωνσταντίνος Τσετσίλας (Γρεβενών), διαιτητής VAR Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών), διαιτητής AVAR Γιώργος Χριστάκογλου (Χαλκιδικής), παρατηρητής Κωνσταντίνος Βλάχος (Γρεβενών).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα