Γιαννίκης: «Είναι καταστροφικό αποτέλεσμα» (vid)

Newsroom
Γιαννίκης: «Είναι καταστροφικό αποτέλεσμα» (vid)

bet365

Για καταστροφικό αποτέλεσμα έκανε λόγο ο τεχνικός της ΑΕΚ, Αργύρης Γιαννίκης μιλώντας για την ήττα από τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ, παρότι η Ένωση είχε προηγηθεί.

Η ΑΕΚ μπορεί να προηγήθηκε στον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ, αλλά γνώρισε την ήττα με 2-1. Μετά το τέλος του ματς ο Αργύρης Γιαννίκης μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV έκανε λόγο για καταστροφικό αποτέλεσμα αναφέροντας τα εξής: «Σίγουρα καταστροφικό αποτέλεσμα. Ήμασταν μπροστά σκορ, είχαμε ευκαιρίες για γκολ, δεν τις πετύχαμε. Βγήκαμε από τον προσανατολισμό μας μετά το 1-1 και φάγαμε το δεύτερο από τα 25 μέτρα. Καταστροφή. Δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο. Είναι αποφάσεις που παίρνουν οι παίκτες μέσα στο ματς. Ανέβηκαν ψηλά χάσαμε τη μπάλα και έφυγε στην κόντρα ο Παναιτωλικός».

Για το πόσο άσχημη ήταν αυτή η ήττα: «Είναι πισωγύρισμα αυτό το αποτέλεσμα. Σίγουρα είναι. Όταν είσαι μπροστά 1-0, έχει ευκαιρίες για δεύτερο και τρίτο γκολ και χάνεις, σίγουρα είναι πισωγύρισμα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα