Έκπληξη με Ματίγια στην 11αδα του Άρη

Έκπληξη με Ματίγια στην 11αδα του Άρη

Newsroom
Έκπληξη με Ματίγια στην 11αδα του Άρη

bet365

Ο Χαβιέρ Ματίγια έχει θέση στο αρχικό σχήμα του Άρη για τον αγώνα (19:30) με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Ο Άκης Μάντζιος προχώρησε σε αλλαγές στον άξονα της μεσαίας γραμμής κι αν η απουσία του Μπαντού Ντιαγέ ήταν αναμενόμενη καθώς ο Σενεγαλέζος δεν προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς στη διάρκεια της εβδομάδας, αυτή του Τζέιμς Τζέγκο αποτελεί έκπληξη. Για την ακρίβεια, επέλεξε τους Λούκας Σάσα, Ματίγια, ενώ ο Φακούντο Μπερτόγλιο θα έχει ρόλο επιτελικού μέσου. Στις πτέρυγες της επίθεσης βρίσκονται οι Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία και στην κορυφή είναι ο Ντάνιελ Μαντσίνι.

Ο προπονητής του Άρη δεν θέλησε να προχωρήσει σε αλλαγές στην τετράδα της άμυνας διατηρώντας τους Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς και Γκάνεα ενώ ο Κουέστα είναι κάτω από την εστία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα