Yπερσύγχρονο videowall τοποθετείται στους «Ζωσιμάδες»!

Newsroom
Yπερσύγχρονο videowall τοποθετείται στους «Ζωσιμάδες»!

bet365

Το lifting στο γήπεδο του ΠΑΣ Γιάννινα καλά κρατεί αφού σε μερικές ημέρες οι φίλοι του «Άγιαξ» θα απολαμβάνουν και την... παρουσία ενός υπερσύγχρονου videowall!

Mετά την ενεργειακή αλλά και αισθητική αναβάθμιση της αίθουσας στίβου του σταδίου «Ζωσιμάδες» που τις πρώτες ημέρες του 2022 ολοκλήρωσε η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ, προχωρώντας στην αντικατάσταση των υαλοπινάκων και τοποθετώντας σύγχρονα ενεργειακά κουφώματα, έφτασε η στιγμή για ένα ακόμη σημαντικό έργο εντός του γηπέδου.

Πρόκειται για ένα videowall τελευταίες τεχνολογίας που στα εντός έδρας ματς του ΠΑΣ Γιάννινα, θα προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες στους φίλους της ομάδας, όπως χρόνο, σκορ, video και άλλα.

Οι εργασίες άρχισαν το πρωί του Σαββάτου και μέχρι την τελική παράδοση θα χρειαστούν περίπου 20 μέρες. Αυτό σημαίνει ότι αν δεν κάνει... ντεμπούτο στο ματς του «Άγιαξ» με τον Απόλλωνα Σμύρνης στις 30 του μήνα για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος, τότε σίγουρα θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια στο παιχνίδι με τον Άρη στις 14 Φεβρουαρίου.

Σχετικά με τις εργασίες που «ομορφαίνουν» την φυσική έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Παντελής Κολόκας με την ιδιότητα του Προέδρου της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ τονίζει: «Προχωράμε με σχέδιο για την ουσιαστική αναβάθμιση όλων των αθλητικών χώρων που βρίσκονται στην δικαιοδοσία μας.

Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε τους χώρους στους οποίους γυμνάζονται οι αθλητές αλλά και οι συμπολίτες μας. Συνεχίζουμε και το 2022 να κάνουμε πράξη τη δέσμευσή μας για καλύτερες συνθήκες άθλησης για όλους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα