ΠΑΣ Γιάννινα: Εκτός τελικά ο Ντομίνγκεθ για Ατρόμητο

Newsroom
ΠΑΣ Γιάννινα: Εκτός τελικά ο Ντομίνγκεθ για Ατρόμητο

bet365

Παρότι είχε επιστρέψει σε κανονικό πρόγραμμα, ο Ντομίνγκεθ έμεινε τελικά εκτός αποστολής του ΠΑΣ Γιάννινα για το ματς με τον Ατρόμητο. Μέσα ο Κάργας.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Ατρόμητο την Κυριακή (16/1 - 19:30) με τον Ντομίνγκεθ να μένει τελικά εκτός αποστολής. Τόσο αυτός όσο και ο Κάργας είχαν κάποιες ενοχλήσεις στον προσαγωγό, ωστόσο είχαν επιστρέψει σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Ο πρώτος τελικά δεν μπήκε στην 20άδα του Ηρακλή Μεταξά, σε αντίθεση με τον δεύτερο που βρίσκεται κανονικά σε αυτήν.

Οι άλλες απουσίες είναι οι αναμενόμενες και αφορούν τους Λοντίγκιν, Πίρσμαν, Σιόντη, Κόντε και Οικονομόπουλο.

Στην αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκονται οι Σούλης, Αθανασίου, Σάλιακας, Παντελάκης, Καραγιάννης, Εραμούσπε, Τριάδης Α., Κάργας, Καραχάλιος, Στάνκο, Ρίζος, Λιάσος, Τριάδης Π., Μπρένερ, Μίνα, Γκαρντάφσκι, Σνάιντερ, Μορέιρα, Λώλης, Περέα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα