Ολυμπιακός: Ο Φαντιγκά είδε τον αγώνα της Β' ομάδας εναντίον της Καβάλας

Ολυμπιακός: Ο Φαντιγκά είδε τον αγώνα της Β' ομάδας εναντίον της Καβάλας

Δημήτρης Σαμόλης
Ολυμπιακός: Ο Φαντιγκά είδε τον αγώνα της Β' ομάδας εναντίον της Καβάλας

bet365

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Μπαντιουνγκού Φαντιγκά, βρέθηκε στου Ρέντη και είδε τον αγώνα της Β' ομάδας εναντίον της Καβάλας.

Ο Μπαντιουνγκά Φαντιγκά βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (15/1) στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη και παρακολούθησε το παιχνίδι του Ολυμπιακού Β' εναντίον της Καβάλας (2-2). Ο 21 ετών Γάλλος μεσοεπιθετικός ανακοινώθηκε την Παρασκευή (14/1) από τους «ερυθρόλευκους» και την επομένη παρακολούθησε το ματς της δεύτερης ομάδας κόντρα στον ΑΟΚ, για την 14η αγωνιστική της Super League 2.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε μιλήσει για τη μεταγραφή του Φαντιγκά, λέγοντας πως:

«Πάντα οι ποιοτικοί και καλοί παίκτες είναι κάτι που αναζητούμε. Πρόκειται για έναν παίκτη σαν την περίπτωση του Αγκιμπού Καμαρά που μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις. Είναι νέος με ταλέντο. Μπορεί να παίξει σαν οκτάρι και στη θέση Νο10. Θα είναι χρήσιμος για την ομάδα. Έχει έρθει για να τον δούμε. Για να δουλέψει με την πρώτη ομάδα. Υπάρχει και το πρόζεκτ της β' ομάδας που θα παίξει εκεί. Θα δουλεύει για την α' ομάδα και θα παίζει για τη β' ομάδα».

2

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα