G-Betting με φουλ δράση και εξαιρετικές αποδόσεις

G-Betting G-Betting
G-Betting με φουλ δράση και εξαιρετικές αποδόσεις
Οι προβλέψεις της G-Betting για τα τέσσερα σημερινά ματς της Superleague Ιnterwetten.

Γεμάτο δράση είναι το σημερινό πρόγραμμα της Superleague Ιnterwetten, καθώς είναι μία από τις σπάνιες φορές που το Σάββατο έχει περισσότερα παιχνίδια από ότι την Κυριακή. Συνολικά θα γίνουν τέσσερα παιχνίδια, ενώ για αύριο είναι να διεξαχθούν τρία...

Στην Τρίπολη, ο Αστέρας που έχει να παίξει από τις 4 Ιανουαρίου και τη νίκη επί του ΟΦΗ, φιλοξενεί τον Βόλο που προέρχεται από την μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού με 3-1. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν απουσίες και ο Μίλαν Ράσταβατς θα επιλέξει στο γήπεδο την αποστολή της αναμέτρησης, ενώ η ομάδα της Μαγνησίας θα έχει στην αποστολή της τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα, τους Άλχο και Σιέλη. Εκτός θα είναι οι Νίνης, Μπαρτόλο και ο Σοάρες.

as

Εμείς θα επιλέξουμε την ισοπαλία ως αποτέλεσμα ημιχρόνου που δίνει 2.10

Στο άλλο παιχνίδι που ξεκινάει επίσης στις 17:15, η Λαμία που προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ με 2-0, διασταυρώνει τα ξίφη της με τον Ιωνικό στο τελευταίο ματς είχε χάσει από τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο και για τους δύο προκειμένου να πάρουν αποστάσεις από τις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι δεν υπολογίζουν στους Μαρτίνεθ, Ελευθεριάδη, Γκέντσογλου και Μανούσο, όμως επιστρέφουν οι Προβυδάκης, Βύντρα και Αντέτζο. Από την πλευρά τους, οι Νικαιώτες δεν θα έχουν στην διάθεσή τους, δύο σημαντικούς παίκτες όπως είναι οι Ντάλσιο και Γκοτσούλια.

lam

Στο ματς αυτό θα επιλέξουμε το Χ που δίνει 3.05

Στις 19:30, ο Απόλλων Σμύρνης που είναι τελευταίος στον βαθμολογικό πίνακα αντιμετωπίζει τον Άρη που θέλει να μειώσει την διαφορά που τον χωρίζει από την πρώτη 5άδα. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» δεν θα έχει τον τιμωρημένο Γιακιμόφσκι και τους ανέτοιμους Τσιλούλης και Ντομίνγκες, αλλά και τον Ντάουντα, ενώ αντιθέτως επιστρέφουν οι Τουτουαρίμα και Μπαξεβανίδης. Οι «κίτρινοι» έχουν τον Λόπεθ στην αποστολή, όχι όμως τους Ιτούρμπε, Μάνο και Καμαρά.

ap

Θα στηρίξουμε τη νίκη του Άρη που δίνει 1.73

Την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ που δεν θέλει να ανοίξει η διαφορά του από την δεύτερη ΑΕΚ, φιλοξενεί τον ΟΦΗ που μαζί με Παναθηναϊκό και ΠΑΣ Γιάννινα, ισοβαθμούν στην 5η θέση. Τον ευχάριστο για τον Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οτι θα έχει δύο σημαντικές επιστροφές, καθώς οι Άντρια Ζίβκοβιτς και Τσούμπα Άκπομ θα είναι κανονικά στην διάθεσή του, σε αντίθεση με τους Ελ Καντουρί και Ολιβέιρα που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Ανάλογη είναι η κατάσταση και για τον Νίκο Νιόμπλια που υπολογίζει στους Μαρινάκη και Μεγιάδο, όχι όμως και στον Επασί που απουσιάζει με τις υποχρεώσεις του Καμερούν στο Κόπα Άφρικα.

paok

Θα επιλέξουμε το γκολ πριν το 30ο λεπτό που δίνει 1.83

Οι επιλογές της G-Betting

  • Αστέρας Τρίπολης-Βόλος

Χ ημίχρονο στο 2.10

  • Λαμία-Ιωνικός

Χ στο 3.05

  • Απόλλων Σμύρνης-Άρης

Διπλό στο 1.73

  • ΠΑΟΚ-ΟΦΗ

Γκολ μέχρι το 29ο λεπτό στο 1.89

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

G-Betting
G-Betting