Παναθηναϊκός: «Η Σπαλ θέλει τον Μπρινιόλι» αλλά...

Παναθηναϊκός: «Η Σπαλ θέλει τον Μπρινιόλι» αλλά...

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: «Η Σπαλ θέλει τον Μπρινιόλι» αλλά...

bet365

Σύμφωνα με την σελίδα του Τζιανλούκα ντι Μάρτζιο η Σπαλ θέλει τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι αλλά οι πιθανότητες να αποχωρήσει τώρα από τον Παναθηναϊκό ο Ιταλός πορτιέρε για την SerieB είναι μηδενικές.

Ένα live chat για τις μεταγραφικές εξελίξεις στην δεύτερη κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου, πραγματοποίησε η ιστοσελίδα του διάσημου Ιταλού δημοσιογράφου, Τζιανλούκα ντι Μάρτζιο. Σε μία από αυτές αναφέρθηκε και το όνομα του πορτιέρε του Παναθηναϊκού, Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Σπαλ έκανε επαφή για τον άσο του Τριφυλλιού, καθώς ψάχνει για βασικό τερματοφύλακα.

Οι πιθανότητες, πάντως, να αποχωρήσει τώρα ο Μπρινιόλι και μάλιστα για ομάδα της SerieB είναι μηδενικές. Ο έμπειρος άσος έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο, είναι βασικός εδώ και καιρό στις επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και η Σπαλ παλεύει για να μην υποβιβαστεί στην τρίτη κατηγορία, καθώς είναι στη 15η θέση της βαθμολογίας.

Όπως είναι λογικό, ο 31χρονος άσος θα συζητήσουμε την επιστροφή στα πάτρια εδάφη μόνο με πρόταση από την SerieA ενώ και η Σπαλ δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να καλύψει τα οικονομικά ανταλλάγματα που θα ζητούσε ο Παναθηναϊκός για την παραχώρηση του βασικού του τερματοφύλακα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα