Και επίσημα από τον ΠΑΣ Γιάννινα στην ΑΕ Λεμεσού ο Μιλιντσεάνου

Newsroom
Και επίσημα από τον ΠΑΣ Γιάννινα στην ΑΕ Λεμεσού ο Μιλιντσεάνου

bet365

Ο Μολδαβός επιθετικός ολοκλήρωσε και τυπικά τη μεταγραφή του από τον ΠΑΣ Γιάννινα στον κυπριακό σύλλογο, υπογράφοντας ως το 2023.

Στην τελική ευθεία βρισκόταν η μετακίνηση του Νικολάε Μιλιντσεάνου από τον ΠΑΣ Γιάννινα στην ΑΕ Λεμεσού, η οποία ανακοίνωσε την απόκτησή του ως το καλοκαίρι του 2023. Ο 29χρονος Μολδαβός φορ αποχώρησε από τον ΠΑΣ Γιάννινα έχοντας 31 συμμετοχές, με τέσσερα γκολ και μια ασίστ.

Η ανακοίνωση της ΑΕ Λεμεσού:

Η ΑΕΛ Ποδόσφαιρο, ανακοινώνει κατ’ αρχήν συμφωνία με τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ για την απόκτηση του διεθνή Μολδαβού ποδοσφαιριστή Nicolae Milinceanu !!

Ο ποδοσφαιριστής θα περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις και ακολούθως θα υπογράψει τα σχετικά συμβόλαια συνεργασίας. Η χρονική διάρκεια του συμβολαίου θα είναι μέχρι το 2023 με δικαίωμα ανανέωσης στην ομάδα μας. Καλωσορίζουμε τον Nicolae και του ευχόμαστε πολλές γαλαζοκιτρινες επιτυχίες με την φανέλα της ΑΕΛ μας.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα