Ατομικό ο Ιτούρμπε, δύσκολα με Απόλλωνα Σμύρνης

Ατομικό ο Ιτούρμπε, δύσκολα με Απόλλωνα Σμύρνης

Newsroom
Ατομικό ο Ιτούρμπε, δύσκολα με Απόλλωνα Σμύρνης

bet365

Ο Χουάν Ιτούρμπε παραμένει εκτός ομαδικού προγράμματος προπονήσεις και θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του στον εκτός έδρας αγώνα (15/1) με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Παραγουανός επιθετικός τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, δεν έχει ολοκληρώσει το πρόγραμμα θεραπείας και παράλληλα δεν είναι σε θέση να συμμετέχει στην ομαδική προπόνηση. Για την ακρίβεια, προπονείται μόνος του και κατ’ επέκταση θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να προλάβει τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Αθήνα. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχει να διαχειριστεί ο Άκης Μάντζιος, μαζί φυσικά με το επίπεδο φυσικής και αγωνιστικής κατάστασης των παικτών οι οποίοι έμειναν εκτός προπονήσεων για διάστημα περίπου δύο εβδομάδων επειδή νόσησαν από Covid-19.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα