ΠΑΟΚ: Τι προβλέπει η συμφωνία με την Μαγιόρκα για τον Σάστρε

ΠΑΟΚ: Τι προβλέπει η συμφωνία με την Μαγιόρκα για τον Σάστρε

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Τι προβλέπει η συμφωνία με την Μαγιόρκα για τον Σάστρε

bet365

Η αυτόματη ενεργοποίηση της ρήτρας αγοράς του 24χρονου Ισπανού αμυντικού, που περιμένει το «πράσινο φως» για να ταξιδέψει από τη Μαγιόρκα στη Θεσσαλονίκη.

Το πρώτο deal του ΠΑΟΚ με την υπογραφή του Ζοσέ Μπότο έχει αρκετό παρασκήνιο, αν κάποιος ρίξει μια ματιά στην καρτέλα του Ζόαν Σάστρε, θα διαπιστώσει ότι ο εκπρόσωπός του δεν είναι «όποιος κι όποιος», αλλά ο γνωστός ατζέντης, Φάλι Ραμαντάνι, ιδιοκτήτης μιας εκ των κορυφαίων εταιριών στο χώρο των μάνατζερ.

Η LIAN Sports εμφανίζει ένα άκρως εντυπωσιακό πελατολόγιο από το εξωτερικό (Λερόι Σανέ, Φεντερίκο Κιέζα, Καλιντού Κουλιμπαλί, Άντε Ρέμπιτς, Νίκολα Μιλένκοβιτς, Λούκα Γιόβιτς, Μάρκος Αλόνσο), ενώ την επιλέγουν και αρκετοί Έλληνες ποδοσφαιριστές (Δημήτρης Λημνιός, Παναγιώτης Ρέτσος, Δημήτρης Νικολάου, Αλέξανδρος Κατράνης).

Ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ χάρη στις διασυνδέσεις και τις επαφές που είχε αποκτήσει από το διάστημα που εργαζόταν στην Μπενφίκα και την Σαχτάρ Ντόνετσκ, κατάφερε να πετύχει μια αρκετά καλή συμφωνία στα μέτρα που την ήθελαν τη δεδομένη χρονική στιγμή οι «ασπρόμαυροι».

Ο Ζόαν Σάστρε έρχεται στην Ελλάδα (περιμένει τα αποτελέσματα από το μοριακό έλεγχο για τον κορονοϊό προκειμένου να μπει στο αεροπλάνο) με τον «Δικέφαλο» να πληρώνει το υπόλοιπο του συμβολαίου του μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, ένα «ενοίκιο» πολύ πιο κάτω από τις 500.000 ευρώ.

Στο συμβόλαιο του δανεισμού, που θα υπογραφεί από τον παίκτη μόλις φτάσει στη Θεσσαλονίκη, υπάρχει και οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του και η οποία θα ενεργοποιηθεί αυτόματα αν ο 24χρονος Ισπανός αμυντικός αγωνιστεί στο 60% των παιχνιδιών από την στιγμή της υπογραφής και μέχρι το τέλος της περιόδου.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα