Ολυμπιακός σε «αφλογιστία»: Οι Ελ Αραμπί και Τικίνιο με Λαμία και Απόλλωνα έχουν ένα γκολ σε εννιά τελικές (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός σε «αφλογιστία»: Οι Ελ Αραμπί και Τικίνιο με Λαμία και Απόλλωνα έχουν ένα γκολ σε εννιά τελικές (vids)

bet365

Οι δύο φορ του Ολυμπιακού έχουν μόνο ένα γκολ στα δύο τελευταία ματς πρωταθλήματος παρότι στατιστικά έχουν βγάλει αρκετές τελικές.

Κακά τα ψέματα εάν απομονώσουμε τη χαμένη ευκαιρία του Ελ Αραμπί για τον Ολυμπιακό απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης συμπεραίνουμε πως με βάση την ποιότητά του αυτή η φάση πραγματικά δεν γίνεται να μην έγινε γκολ. Και όμως αυτό συνέβη. Όπως τεράστια χαμένη φάση ήταν το τετ α τετ του Μαντί Καμαρά.

Ο Ολυμπιακός απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη στο 0-0 είχε 15 τελικές.

Εξ αυτών ο Ελ Αραμπί, ο βασικός του φορ, είχε 2 σε 95 λεπτά ενώ ο Τικίνιο που μπήκε ως αλλαγή είχε 2 σε 49 λεπτά. Από 2 τελικές είχαν και οι Μαντί Καμαρά και Μπουχαλάκης και 3 είχε ο Βρουσάι. Μεγάλες χαμένες ευκαιρίες ήταν και οι 2 του Μπουχαλάκη.

Με άλλα λόγια είναι ένας σημαντικός αριθμός τελικών για να μην σκοράρει μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Εάν δε δούμε τις τελικές των 2 φορ του οι Ελ Αραμπί και Τικίνιο είχαν μαζί 4 τελικές απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης ενώ στο 1-0 με τη Λαμία, όπου σκόραρε ο Ελ Αραμπί, είχαν 5 (4 ο Ελ Αραμπί και 1 η Τικίνιο).

Σε δύο αναμετρήσεις δηλαδή 9 τελικές και μόλις 1 γκολ. Ένας μάλλον... φτωχός απολογισμός που έχει να κάνει σίγουρα με το καθαρό μυαλό στην τελική και ενδεχομένως την έλλειψη αποφασιστικότητας και σωστής τελικής ενέργειας.

Και για να γίνει πιο σαφές το παραπάνω δείγμα ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είχε χατ τρικ με τον Ατρόμητο (με τρεις καταγεγραμμένες τελικές από τα stats της Super League Interwetten). Οπότε ναι αυτές οι επιδόσεις δεν είναι του επιπέδου του.

Όπως έχει σημειώσει ο ίδιος ο Πέδρο Μαρτίνς ο Ολυμπιακός σε ματς όπως με τον Απόλλωνα Σμύρνης δεν έχει τη σωστή επιθετικότητα και την ανάλογη ένταση από τη μέση και μπροστά. Βέβαια σε αυτό το 0-0 γενικά τα πράγματα δεν πήγαν σωστά για τον Ολυμπιακό σε επίπεδο δημιουργίας αλλά και ολοκλήρωσης φάσεων.

Ο Ολυμπιακός είχε

  • Με τη Λαμία 13 τελικές και 1 γκολ
  • Με τον Απόλλωνα Σμύρνης 15 τελικές και κανένα γκολ
@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα