Εμβιλά: «Δεν σκεφτήκαμε ποτέ ότι έχει τελειώσει το πρωτάθλημα»

Εμβιλά: «Δεν σκεφτήκαμε ποτέ ότι έχει τελειώσει το πρωτάθλημα»

Newsroom
Εμβιλά: «Δεν σκεφτήκαμε ποτέ ότι έχει τελειώσει το πρωτάθλημα»

bet365

Ο Γιαν Εμβιλά δήλωσε ότι οι απουσίες δεν συνιστούν δικαιολογία για το 0-0 του Ολυμπιακού κόντρα στον Απόλλωνα και πρόσθεσε ότι έτσι κι αλλιώς τίποτα δεν έχει κριθεί στη μάχη για τον τίτλο.

Μετά το 0-0 στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα, ο χαφ του Ολυμπιακού, Γιαν Εμβιλά, δήλωσε:

«To μόνο θετικό είναι ότι δεν δεχτήκαμε γκολ. Ποτέ δεν σκεφτήκαμε ότι έχει τελειώσει το πρωτάθλημα. Εξάλλου γι' αυτόν τον λόγο υπάρχουν τα Play offs, για να υπάρχει κίνητρο μέχρι τέλους. Θέλουμε οπωσδήποτε να υπερασπιστούμε τον τίτλο. Θα πρέπει να παίξουμε με περισσότερη αποφασιστικότητα και ένταση σε σχέση με το σημερινό ματς. Πρέπει να γυρίσουμε σελίδα. Είμαστε ομάδα με πολλούς και ποιοτικούς παίκτες, έχουμε λύσεις σε όλες τις ζώνες, έχουμε εναλλακτικές. Στον Ολυμπιακό δεν παίζει ένας βασικός και οι άλλοι είναι αναπληρωματικοί. Παρά την απουσία των Αφρικανών, έχουμε λύσεις που μπορούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, επομένως δεν υπάρχει δικαιολογία.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα