Ολυμπιακός: Ο Μαντί Καμαρά κρατά τα μεταγραφικά... κλειδιά του Γενάρη

Ολυμπιακός: Ο Μαντί Καμαρά κρατά τα μεταγραφικά... κλειδιά του Γενάρη

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Μαντί Καμαρά κρατά τα μεταγραφικά... κλειδιά του Γενάρη

bet365

Ο Ολυμπιακός δεν έχει επίσημες προτάσεις αλλά ανεπίσημες κρούσεις για τον Μαντί Καμαρά και μένει να διαπιστωθεί εάν θα προκύψει αποχώρηση του Αφρικανού χαφ τον Γενάρη.

Προτού προχωρήσουμε στα... ενδότερα του θέματος θα πρέπει να παραθέσουμε το εξής στοιχείο. Πλην της απόκτησης ενός back up αριστερού μπακ αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός δεν πάει για άλλη προσθήκη για τον μήνα Ιανουάριο.

Ωστόσο υπάρχουν περιπτώσεις παικτών που κρατούν τα... κλειδιά του Γενάρη. Που έχουν ρόλο ρυθμιστή. Μία τέτοια υπόθεση είναι του Μαντί Καμαρά, για τον οποίο επίσημες προτάσεις δεν υπάρχουν, υπάρχει όμως μία κινητικότητα αλλά και ομάδες από χώρες όπως η Ιταλία που ανεπίσημα έχουν χτυπήσει την πόρτα του Ολυμπιακού για να δουν τις προθέσεις του και τα χρήματα που αξιώνει. Κοινώς υπάρχουν ερωτήσεις - κρούσεις για την υπόθεσή του.

Σε αυτήν την περίσταση μόνο εάν προέκυπτε μία πολύ καλή πρόταση, μία πρόταση που δύσκολα θα μπορούσε να αρνηθεί ο Ολυμπιακός, θα μπορούσε να προχωρήσει κάτι.

Ο ίδιος ο Μαντί Καμαρά ήδη έχει δεχθεί το... χτύπημα από τον αποκλεισμό του από την Εθνική Γουϊνέας για το Κόπα Άφρικα και ξέρει καλά πως πρέπει να ανεβάσει για τα καλά στροφές για να αλλάξει τα δεδομένα υπέρ του. Ακόμα και εάν στο μυαλό του υπάρχει ακόμα η προοπτική της Ιταλίας ή της Αγγλίας θα πρέπει να παρουσιάσει πολύ πιο καλό ή πολύ καλό εάν θέλετε αγωνιστικό πρόσωπο για τη συνέχεια.

Τώρα τι θα συμβεί εάν έρθει μία πολύ καλή πρόταση; Τότε ο Ολυμπιακός θα δει τα δεδομένα και εφόσον προκύψει αποχώρηση του Μαντί Καμαρά θα έρθει άλλος χαφ για τον μήνα Ιανουάριο. Μέχρι στιγμής πάντως υπάρχει μόνο το εάν σε αυτήν την υπόθεση και τίποτα παραπάνω. Υπάρχει δηλαδή αυτό το ενδεχόμενο. Αυτή η πιθανότητα και μέχρι εκεί.

Ο 24χρονος Μαντί Καμαρά - του οποίου το όνομα έχει συνδεθεί ξανά με ομάδες όπως οι Νάπολι και Φιορεντίνα - έχει 25 αγώνες φέτος με 2 γκολ και 1 ασίστ. Έχει βέβαια χάσει τη θέση του βασικού από τον Μπουχαλάκη στον Ολυμπιακό.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα