Άλλοι οι στόχοι της Γαλατασαράι, όχι ο Ονιεκούρου

Δημήτρης Σαμόλης
Άλλοι οι στόχοι της Γαλατασαράι, όχι ο Ονιεκούρου

bet365

Το Gazzetta έψαξε την υπόθεση του Χένρι Ονιεκούρου που συνδέεται με πιθανή επιστροφή στη Γαλατασαράι και σας παρουσιάζει τα δεδομένα που -δεν- υπάρχουν.

Το όνομα του Χένρι Ονιεκούρου απασχολεί διαρκώς τα τουρκικά media και το εμπλέκουν σε μεταγραφικά σενάρια, τα οποία τις περισσότερες φορές δεν έχουν βάση. Κάτι αντίστοιχο φαίνεται να προκύπτει και αυτή τη φορά. Τη Δευτέρα (3/1) ο Νιγηριανός εξτρέμ του Ολυμπιακού συνδέθηκε με την πρώην του ομάδα, τη Γαλατασαράι. Σύμφωνα με δημοσίευμα της τούρκικης εφημερίδας «ΑKSAM» η «Τσιμ Μπομ» έχει ήδη έρθει σε επαφή με την πλευρά του Αφρικανού για πιθανή μετακίνησή του στην Κωνσταντινούπολη και θα καταθέσει επίσημη πρόταση στους «ερυθρόλευκους» τις επόμενες μέρες. Στην προσπάθεια να βρούμε περισσότερα στοιχεία γύρω από την υπόθεση, καταλήξαμε στα εξής συμπεράσματα:

1. Η Γαλατασαράι ενδιαφέρεται πράγματι για εξτρέμ, αλλά έχει στραμμένο το ενδιαφέρον της σε άλλες περιπτώσεις. Συγκεκριμένα, στον Όλα Σολμπάκεν της Μπόντο Γκλιμτ, με τον οποίο γίνονται διαπραγματεύσεις. Υπάρχει και δεύτερο όνομα στη νορβηγική αγορά που απασχολεί, αυτό του Εμίλ Κονράντσεν Σέιντε της Ρόζενμποργκ. Και ένα τρίτο, εκείνο του Ντένις Μαν της Πάρμα.

2. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ο Ονιεκούρου δεν αποτελεί προτεραιότητα της Γαλατά και πως μάλιστα έχει σταματήσει να συνεργάζεται με τον εκπρόσωπό του, Γουίλιαμς Νταβιλά.

3. Η Γαλατά δεν βρίσκεται στην καλύτερη οικονομική κατάσταση. Ο Ολυμπιακός δεν θα πουλούσε φθηνά τον Ονιεκούρου, για τον οποίο μόλις το καλοκαίρι έδωσε 4,5 εκατ. ευρώ. Ακόμα και η πιθανότητα δανεισμού του, λίγες πιθανότητες συγκεντρώνει. Τουλάχιστον για τώρα τον Γενάρη.

Στο μεταξύ, τη Δευτέρα (3/1) υπήρξε δημοσίευμα που εμπλέκει τον 24χρονο ακραίο επιθετικό με τη Μπασακσεχίρ. Ότι μάλιστα έχει κατατεθεί πρόταση στον Ολυμπιακό. Το Gazzetta μίλησε με αξιωματούχο του τουρκικού κλαμπ, ο οποίος ανέφερε: «Ο Ονιεκούρου είναι πολύ καλός παίκτης, αλλά δεν βρίσκεται στη λίστα μας». Πάντως και η Μπασακσεχίρ δεν είναι σε θέση να δαπανήσει χρήματα για την αγορά ενός τόσο ακριβού ποδοσφαιριστή.

Όλα αυτά την ίδια ώρα που ο Χένρι Ονιεκούρου είναι ενσωματωμένος στην εθνική Νιγηρίας και το βράδυ της Δευτέρας (3/1) έγραψε στα social media: «Νέα χρονιά, νέοι στόχοι! Ανυπομονώ για ένα επιτυχημένο Κόπα Άφρικα, ας μας ευλογεί ο Θεός με ένα υπέροχο 2022».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα