Ονιεκούρου: Τουρκικό δημοσίευμα στέλνει τον Νιγηριανό στην Γαλατά!

Newsroom
Ονιεκούρου: Τουρκικό δημοσίευμα στέλνει τον Νιγηριανό στην Γαλατά!

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα της τούρκικης εφημερίδας «ΑKSAM» η Γαλατάσαραϊ έχει ήδη έρθει σε επαφή με την πλευρά του Χένρι Ονιεκούρου για πιθανή μετακίνησή του στην Κωνσταντινούπολη και θα καταθέσει επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό τις επόμενες μέρες.

Σημερινό δημοσίευμα του Τύπου της γείτονας χώρας παρουσιάζει τον Χένρι Ονιεκούρου κατ' αρχήν θετικό στο ενδεχόμενο επιστροφής του στο «Αλί Σάμι Γιεν» για λογαριασμό της Γαλατάσαραϊ. Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, η απόφαση της Γαλατά να προχωρήσει σε πρόταση δανεισμού του Νιγηριανού είναι ειλημμένη, και συνεπώς είναι ζήτημα ημερών η κρούση στον Ολυμπιακό σχετικά με την περίπτωση του 24χρονου μεσοεπιθετικού.

O Oνιεκούρου, ο οποίος έχει ήδη ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής Νιγηρίας για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, μετρά με την φανέλα της Γαλατά 22 τέρματα σε 71 εμφανίσεις. Μάλιστα, έχει πραγματοποιήσει τρεις διαφορετικές θητείες στην τουρκική ομάδα, όλες ως δανεικός! Υπό τις οδηγίες του Φατίχ Τερίμ έχει ζήσει τις πιο παραγωγικές μέρες της καριέρας του, και αυτό έχει παίξει ρόλο στο να εμφανίζεται και πάλι θετικός για μια ακόμη θητεία στους Κωνσταντινουπολίτες.

Επισημαίνεται, τέλος, ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Τούρκων έχουν υπάρξει κάποιες πρώτες διερευνητικές συζητήσεις μεταξύ Γαλατάσαραϊ και Ολυμπιακού, στις οποίες διαπιστώθηκε ότι οι Πειραιώτες δεν κλείνουν την πόρτα σε συζητήσεις αναφορικά με το μέλλον του Νιγηριανού εξτρέμ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα