Νέο συμβόλαιο, μέχρι το 2024, για τον Χατζηστραβό

Νέο συμβόλαιο, μέχρι το 2024, για τον Χατζηστραβό

Newsroom
Νέο συμβόλαιο, μέχρι το 2024, για τον Χατζηστραβό

bet365

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός επέκτεινε τη συνεργασία του με τον «Δικέφαλο του Βορρά» μέχρι τον Δεκεμβρίου του 2024.

Νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ υπέγραψε ο Ζήσης Χατζηστραβός, καθώς ο 21χρονος μεσοεπιθετικός που μετρά 9 συμμετοχές στη Super League 2 με τη δεύτερη ομάδα των Θεσσαλονικιών, επέκτεινε τη συνεργασία του με τον «Δικέφαλο του Βορρά» μέχρι τον Δεκέμβριο του 2024.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του Ζήση Χατζηστραβού μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2024.

Ο Ζήσης Χατζηστραβός εντάχθηκε στον ΠΑΟΚ το 2013, ερχόμενος από τις Σέρρες και τον Πανσερραϊκό. Ήταν βασικό στέλεχος της πρωταθλήτριας Κ17 κι αρχηγός στην πρωταθλήτρια Κ19.


Επιθετικό χαφ με δημιουργικά χαρίσματα, τεχνική και πλουραλισμό στις κινήσεις του. Με ευκολία μπορεί ν’ αγωνιστεί και στα άκρα της επίθεσης και στο κέντρο. Nα τονιστεί ότι είναι και φοιτητής ΤΕΦΑΑ στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

Τις προηγούμενες δύο σεζόν παραχωρήθηκε δανεικός στον Καραϊσκάκη Άρτας και τη Λαμία και πλέον επέστρεψε εκεί από όπου ξεκίνησε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα