Ολυμπιακός: Η νέα πραγματικότητα χωρίς τον Παπέ Σισέ

Ολυμπιακός: Η νέα πραγματικότητα χωρίς τον Παπέ Σισέ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η νέα πραγματικότητα χωρίς τον Παπέ Σισέ

bet365

Ο Ολυμπιακός θα στερηθεί από εδώ και πέρα τις υπηρεσίες του Παπέ Αμπού Σισέ και για πρώτη φορά φέτος στο πρωτάθλημα δεν θα τον έχει στη σύνθεσή του.

Οι Ερυθρόλευκοι είναι εκείνοι που λόγω Κόπα Άφρικα έχουν τις περισσότερες απώλειες από τις ομάδες της Super League 1 Interwetten.

Θα του λείψουν οι Παπέ Σισέ, Ονιεκούρου, Αγκιμπού Καμαρά, Γκάρι Ροντρίγκες και Πιέρ Κούντε. Από τις απουσίες που θα έχει ο Ολυμπιακός σίγουρα οι πλέον βασικές είναι των Παπέ Σισέ και Αγκιμπού Καμαρά.

Με τον Παπέ Σισέ τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα με δεδομένη και τη βελτίωσή του αλλά και ότι ήταν βασικότατο στέλεχος της ομάδας. Ο 26χρονος σχεδόν δίμετρος στόπερ είχε σερί 15 συμμετοχές στο πρωτάθλημα (και στις 15 αγωνιστικές δηλαδή) και σε όλες ήταν βασικός. Ο Σισέ σε 15 αγώνες έχει 4 γκολ στο πρωτάθλημα φέτος και συνολικά σε 27 αγώνες 5 τέρματα.

Η προσφορά του προφανώς και υπήρξε πολύτιμη και το πλάνο είναι στο διάστημα της απουσίας του να καλύψουν το κενό του ο Μανωλάς πρωτίστως και μετά ο Ουσεϊνού Μπα. Από εκεί και πέρα υπάρχουν και οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Αβραάμ Παπαδόπουλος ενώ ο Μάρκοβιτς λογικά θα αποχωρήσει. Από τη Β' ομάδα ο Μαρτίνς πάντως έχει ξεχωρίσει και τον Μπαγκαλιάνη και τον Κινκουέ. Έχει πάντως αξία για τον Ολυμπιακό το να καλυφθούν επαρκώς τα κενά που θα έχει από το Κόπα Άφρικα.

Σε αγώνες και από πλευράς χρόνου οι πρώτοι στη λίστα του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα είναι

  • Τόμας Βατσλίκ: 1445 λεπτά σε 15 αγώνες
  • Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ: 1400 λεπτά σε 15 αγώνες
  • Παπέ Αμπού Σισέ: 1332 σε 15 αγώνες

Οι «Έλληνες» του Κόπα Άφρικα

  • Σενεγάλη: Παπέ Σισέ (Ολυμπιακός)
  • Νιγηρία: Ονιεκούρου (Ολυμπιακός)
  • Μαυριτανία: Αμπουμπακάρ Καμαρά (Άρης) ενώ είχε κληθεί και ο Μπακαρί Εντιαγέ της Ρόδου
  • Γουϊνέα: Αγκιμπού Καμαρά και Μαμαντού Κανέ (Ολυμπιακός με τον Κανέ να έχει μείνει δανεικός στη Νέφτσι)
  • Πράσινο Ακρωτήρι: Γκάρι Ροντρίγκες (Ολυμπιακός)
  • Καμερούν: Πιέρ Κούντε (Ολυμπιακός), Ντεβίς Επασί (ΟΦΗ)
  • Μπουρκίνα Φάσο: Ισμαΐλα Ουεντραόγκο (ΠΑΟΚ Β')

*Σιέρα Λεόνε: Είχε κληθεί ο Τζόναθαν Μόρσεϊ (Παναιτωλικός) αλλά αντιμετώπιζε θέμα τραυματισμού

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα