Μόνο οι κάτοχοι διαρκείας σε «Ζωσιμάδες» και «Θ. Κολοκοτρώνης»

Newsroom
Μόνο οι κάτοχοι διαρκείας σε «Ζωσιμάδες» και «Θ. Κολοκοτρώνης»

bet365

Με τα ματς ΠΑΣ Γιάννινα-Ιωνικός και ο Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ θα ξεκινήσει το πλαφόν ανώτατου ορίου θεατών στα γήπεδα.

Σε «Ζωσιμάδες» και «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» έχει προγραμματιστεί να ανοίξει αύριο (4/1) η αυλαία της αγωνιστικής δράσης στη Super League Interwetten, όπου πλέον τουλάχιστον μέχρι τις 16 του μηνός θα υπάρχει ανώτατο όριο παρουσίας θεατών.

Πιο συγκεκριμένα τα γήπεδα θα έχουν πληρότητα μέχρι 10% με πλαφόν τα 1.000 άτομα, κάτι που σημαίνει πως τις αναμετρήσεις ΠΑΣ Γιάννινα-Ιωνικός και Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ θα μπορούν να παρακολουθήσουν, περίπου, 750 φίλαθλοι.

Τόσο ο «Αγιαξ της Ηπείρου» όσο και οι Αρκάδες ανακοίνωσαν σήμερα (3/1) πως δικαίωμα εισόδου στα γήπεδα θα έχουν μόνο κάτοχοι διαρκείας.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Υπενθυμίζεται ότι στον αγώνα ΑΣΤΕΡΑΣ - ΟΦΗ, την Τρίτη (04/01, 19:30) στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-2022 ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΔΟΘΟΥΝ μεμονωμένα εισιτήρια και δικαίωμα εισόδου θα έχουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας.

Παρακαλούνται οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας που θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση, να προσέλθουν εγκαίρως στο γήπεδο, προκειμένου να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός κατά τον έλεγχο ταυτοπροσωπείας.


Για την είσοδο των κατόχων εισιτηρίου διαρκείας στο γήπεδο απαραίτητη είναι η προσκόμιση δημόσιου εγγράφου ταυτοποίησης στοιχείων και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας ότι βάσει του νέου υγειονομικού πρωτοκόλλου για τη διεξαγωγή των αγώνων με όριο 10%, επί της συνολικής χωρητικότητας του γηπέδου, είναι αναγκασμένη να επιτρέψει την είσοδο στο Ε.Σ.Ι. “οι Ζωσιμάδες” MONO στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.

Την ημέρα του αγώνα οι θύρες θα ανοίξουν στις 15.00 και παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευση σας για την αποφυγή συνωστισμού και καθυστερήσεων κατά την είσοδο.

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο δηλωθέν κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης, το ΑΜΚΑ, καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έγχαρτη ή ηλεκτρονική μορφή).

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Βάσει του επικαιροποιημένου Πρωτόκολλου Διεξαγωγής Αγώνων η πώληση των εισιτηρίων δε θα πραγματοποιείται, ενώ τα εκδοτήρια στο Ζωσιμάδες θα παραμείνουν κλειστά.

Υπενθυμίζεται ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική τόσο κατά την είσοδό σας στις εγκαταστάσεις όσο και για την παραμονή σας σε αυτές καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Τυχόν παραβάσεις θα επιφέρουν ποινές αφενός στους παραβάτες αφετέρου στην γηπεδούχο ομάδα βάσει της κείμενης νομοθεσίας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στο πλευρό της ομάδας μας, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στο ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ.

ΠΑΣ στα ΕΥΚΟΛΑ, ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ στα ΔΥΣΚΟΛΑ.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

@Photo credits: INTIME

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα