Ο Παναθηναϊκός απέρριψε πρόταση της Αλ Αχλί για τον Μαουρίσιο

Ο Παναθηναϊκός απέρριψε πρόταση της Αλ Αχλί για τον Μαουρίσιο

Νίκος Αθανασίου
Ο Παναθηναϊκός απέρριψε πρόταση της Αλ Αχλί για τον Μαουρίσιο

bet365

Η Αλ Αχλί από το Κατάρ ζήτησε από τον Παναθηναϊκό την δίχως χρήματα παραχώρηση του Μαουρίσιο και όπως ήταν λογικό στο Τριφύλλι δεν το συζήτησαν καν. Μόνο με ένα ποσό θα αποχωρήσει ο Βραζιλιάνος που βλέπει θετικά την συγκεκριμένη προοπτική.

Το συμβόλαιο του Μαουρίσιο με τον Παναθηναϊκό λήγει το καλοκαίρι και ο Βραζιλιάνος μέσος βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων, κυρίως από τις αραβικές χώρες. Μία από αυτές και συγκεκριμένα η Αλ Αχλί από το Κατάρ θέλει να εντάξει από τώρα στο δυναμικό της τον 34χρονο μέσο, ο οποίος κάνει μια εξαιρετική σεζόν στο Τριφύλλι. Οι Άραβες ζήτησαν την παραχώρηση του παίκτη χωρίς το παραμικρό οικονομικό αντάλλαγμα για την ΠΑΕ και όπως ήταν λογικό η πρόταση αυτό δεν συζητήθηκε καν. Εξάλλου μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Για να προχωρήσει η υπόθεση, με την Αλ Αχλί να έχει θέσει deadline 48 ωρών, θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να ικανοποιηθεί οικονομικά. Με ένα ποσό κοντά στις 400.000 ευρώ. Σε σχέση με την άρνηση του καλοκαιριού όταν οι πράσινοι είχαν πει και πάλι ᾽ὄχι᾽᾽ σε πρόταση 500.000 ευρώ στο φινάλε των μεταγραφών, τώρα μπορούν να βγουν στην αγορά και να καλύψουν το κενό, χωρίς να τους πιέζει ασφυκτικά ο χρόνος. Όπως προείπαμε, όμως, ο Μαουρίσιο θα αποχωρήσει μόνο αν η ομάδα που τον θέλει, πληρώσει για να τον αγοράσει.

Σε αντίθετη περίπτωση ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στο Κορωπί, παρά την δεδομένη επιθυμία του να πάρει το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο της καριέρας του.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα