Τρία νέα κρούσματα Covid 19 στον Άρη!

Τρία νέα κρούσματα Covid 19 στον Άρη!

Newsroom
Τρία νέα κρούσματα Covid 19 στον Άρη!

bet365

Σε νέο εργαστηριακό έλεγχο που υποβλήθηκαν τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος του Άρη διαπιστώθηκαν τρία νέα κρούσματα Covid 19 φθάνοντας έτσι στα έξι!

Στις αρχές της εβδομάδας η ΠΑΕ Άρης είχε ανακοινώσει ότι διαπιστώθηκαν τρία κρούσματα Covid 19 σε ποδοσφαιριστές οι οποίοι αυτομάτως τέθηκαν σε καραντίνα βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου. Σήμερα διαπιστώθηκε διασπορά του ιού στο ποδοσφαιρικό τμήμα καθώς ανακοίνωσε ότι… «Σε νέο εργαστηριακό έλεγχο για COVID-19, που υποβλήθηκαν τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΡΗ, ανιχνεύτηκαν τρία νέα κρούσματα και ήδη ακολουθείται η διαδικασία, όπως προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο».
Ο επόμενος αγώνας του Άρη είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Τετάρτη (5/1) απέναντι στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, σε περίπτωση όμως που διαπιστωθούν επτά κρούσματα σε ποδοσφαιριστές αυτομάτως θα αναβληθεί το παιχνίδι βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα