ΟΦΗ: Γκαγιέγος, η επιστροφή

ΟΦΗ: Γκαγιέγος, η επιστροφή

Δημήτρης Σαμόλης
ΟΦΗ: Γκαγιέγος, η επιστροφή

bet365

Ο μέσος του ΟΦΗ, Φελίπε Γκαγιέγος, που είχε ζητήσει να αποχωρήσει, επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Ο Φελίπε Γκαγιέγος προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα του ΟΦΗ, λίγες μέρες μετά το αίτημά του να αποχωρήσει από την ομάδα λόγω οικογενειακού προβλήματος. Η κρητική ΠΑΕ δέχτηκε προτάσεις από κλαμπ της Χιλής, προτάσεις όμως που δεν ήταν οικονομικά συμφέρουσες. Γι' αυτό και ο αριστεροπόδαρος μέσος παραμένει, έστω μέχρι νεωτέρας, και υπολογίζεται από τον Νίκο Νιόπλια.

Στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ ανέφερε:

«Παιχνίδια κατοχής, άσκηση τακτικής, τελικό παιχνίδι και πρόγραμμα φυσικής κατάστασης περιελάμβανε το μεσημέρι της Πέμπτης (30/12) η προπόνηση της ομάδας μας, η οποία έγινε στο Παγκρήτιο στάδιο. Ο Felipe Gallegos προπονήθηκε κανονικά, ενώ ο Fjorin Durmishaj συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης. Ο Bruce Kamau ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης. Οι Jon Toral και Δημήτρης Σωτηρίου συνέχισαν θεραπεία, με τον Abdul Weiss να κάνει θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα. Από την προπόνηση απουσίασαν οι Απόστολος Γιάννου και Νίκος Μαρινάκης, λόγω ίωσης. Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή (31/12), στις 12:00».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα