ΠΑΣ Γιάννινα: 7 κρούσματα Covid-19 σε παίκτες

Newsroom
 ΠΑΣ Γιάννινα: 7 κρούσματα Covid-19 σε παίκτες

bet365

Ο «Αγιαξ της Ηπείρου» ανακοίνωσε πως ανιχνεύτηκαν 7 θετικοί ποδοσφαιριστές και 1 υπάλληλος της ομάδας.

Διασπορά του κορονοϊού υπάρχει πλέον στον ΠΑΣ Γιάννινα. Μετά τις σχετικές πληροφορίες για θετικά δείγματα στο ποδοσφαιρικό τμήμα η ομάδα ανακοίνωσε σήμερα (29/12) πως υπάρχουν 8 επιβεβαιωμένα, μεταξύ των οποίων 7 ποδοσφαιριστές και 1 υπάλληλος.

Με 7 θετικά στους παίκτες δεν μπορεί να διεξαχθεί παιχνίδι, οπότε αυτόματα κρίνεται «ερωτηματικό» αν θα γίνει η προγραμματισμένη για τις 4 Ιανουαρίου αναμέτρηση του «Αγιαξ της Ηπείρου» με τον Ιωνικό.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΛΟΙΝΩΣΗ
Επιστροφή στις προπονήσεις για την ομάδα μας μετά τη μικρή ανάπαυλα των Χριστουγέννων και δυστυχώς και επιστροφή στην σημερινή πραγματικότητα. Μετά τον προγραμματισμένο έλεγχο PCR Covid-19 εντοπίστηκαν 7 κρούσματα σε αθλητές στο ποδοσφαιρικό τμήμα και 1 στο διοικητικό. Ήδη ακολουθείται η διαδικασία, όπως προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα