Παναθηναϊκός: Βέλεθ σημαίνει αξιοπιστία

Παναθηναϊκός: Βέλεθ σημαίνει αξιοπιστία

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Βέλεθ σημαίνει αξιοπιστία

bet365

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός πραγματοποιεί μια πολύ καλή σεζόν και βρίσκεται στην κορυφαία ενδεκάδα του Wyscout για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός διαθέτει την άμυνα με το δεύτερο μικρότερο παθητικό μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα (11) και την τρίτη καλύτερη ανασταλτική συμπεριφορά, έχοντας επιτρέψει στους αντιπάλους του, τελικές ίσες με 14.32xGoals. Παιχνίδι με το παιχνίδι το «τριφύλλι» κατάφερε να βελτιώσει την λειτουργία του πίσω από την μπάλα, με αποκορύφωμα το φινάλε του 2021. Οι «πράσινοι» κράτησαν ανέπαφη την εστία τους κόντρα σε Ατρόμητο, ΠΑΣ Γιάννινα και Βόλο και δέχονται ευκαιρίες με το... σταγονόμετρο.

Σημαντικός παράγοντας της βελτίωσης είναι δίχως αμφιβολία και ο Φραν Βέλεθ. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός από την αρχή της σεζόν είναι αξιόπιστος, σαφώς καλύτερος σε σχέση με πέρσι και με την επιστροφή του Μπαρτ Σένκεφελντ στο πλευρό του, το «τριφύλλι» αποκτά ένα δυνατό κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Ο Βέλεθ έχει ανεβασμένους αριθμούς τόσο στις προσωπικές μονομαχίες όσο και στις μακρινές του μεταβιβάσεις και έχει καταφέρει να βρίσκεται στην κορυφή ενδεκάδα του Wyscout, η οποία προκύπτει από τις φετινές εμφανίσεις των παικτών στη Super League 1.

Παράλληλα είναι ένας από τους παίκτες με την μεγαλύτερη θετική επιρροή στα αποδυτήρια και αποδεικνύεται ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής στο ρόστερ του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

ddgwx

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα