Χωρίς Ελ Αραμπί το Μαρόκο στο Κόπα Άφρικα

Κώστας Τόπας
Χωρίς Ελ Αραμπί το Μαρόκο στο Κόπα Άφρικα

bet365

Ο προπονητής του Μαρόκο, Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί στο επερχόμενο Κόπα Άφρικα.

Ο 69χρονος Βόσνιος τεχνικός της εθνικής Μαρόκο, αποφάσισε να μην συμπεριλάβει στα πλάνα του τον επιθετικό του Ολυμπιακού, Γιουσέφ Ελ Αραμπί για το Κόπα Άφρικα.

O 34χρονος Μαροκινός σέντερ φορ έχει πετύχει εννέα γκολ έως τώρα στο φετινό πρωτάθλημα και αν τα καταφέρει και φέτος να είναι στην κορυφή, θα γίνει ο πρώτος που θα πάρει το τίτλο του πρώτου σκόρερ σε τρεις διαδοχικές σεζόν μετά το 1975, όταν το είχε κάνει ο Αντώνης Αντωνιάδης.

Ωστόσο, τα συγκεκριμένα εντυπωσιακά νούμερα του Ελ Αραμπί, δεν φαίνεται ότι έπεισαν τον Χαλίλχοτζιτς ο οποίος αποφάσισε να τον αφήσει εκτός αποστολής για το Κόπα Άφρικα.

Οπως εκτός έμειναν και ο Νουσαΐρ Μαζράουι του Άγιαξ και ο Χακίμ Ζίγιεχ της Τσέλσι λόγω διαμάχης που είχαν με τον ομοσπονδιακό προπονητή.

Υπενθυμίζεται ότι η διοργάνωση θα ξεκινήσει στις 9 Ιανουαρίου, με την CAF να έχει βάλει τέλος σε όλα τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για οριστική αναβολή.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα