Κλάτενμπεργκ: «Σωστά δόθηκαν τα πέναλτι σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ» (vid)

Newsroom
Κλάτενμπεργκ: «Σωστά δόθηκαν τα πέναλτι σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ» (vid)

bet365

Σωστές ήταν οι αποφάσεις των διαιτητών να καταλογίσουν πέναλτι στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής δεν βρήκε κανένα σοβαρό λάθος στα παιχνίδια που διεξήχθησαν για την 15η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Αρχικά, ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ συμφώνησε με το γκολ του Καρέλη που ακυρώθηκε για χέρι που έκανε ο επιθετικός του Παναιτωλικού στον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Επειτα κλήθηκε να σχολιάσει τα δύο πέναλτι που κέρδισε ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης λέγοντας αμφότερα δόθηκαν σωστά από τον Κουτσιαύτη.

«Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι αυτό είναι πέναλτι καθώς ο αμυντικός πατάει το πόδι του επιθετικού χωρίς να έχει καμία επαφή με την μπάλα», αναφέρει για το πρώτο, ενώ για το δεύτερο που κέρδισε ο Κρέσπο, τόνισε:

«Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι είναι πέναλτι καθώς ο αμυντικός εκτινάσσεται με απερίσκεπτο τρόπο με αποτέλεσμα να έρθει σε επαφή με το πόδι του επιτιθέμενου χωρίς να έρθει σε επαφή με την μπάλα».

Τέλος για το ματς της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ, ο Κλάτενμπεργκ ανέφερε ότι σωστά δόθηκε το πέναλτι υπέρ της Ένωσης, από τον Κουμπαράκη.

«Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι έπρεπε να δοθεί πέναλτι και κίτρινη κάρτα καθώς το χέρι του αμυντικού ήταν τεντωμένο και έκανε το σώμα του μεγαλύτερο για να αποκρούσει το σουτ του επιθετικού».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα